Жените с тези 4 имена са костелив орех - по-добре бягайте надалеч от тях!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Жените с тези 4 имена са костелив орех - по-добре бягайте надалеч от тях!
3674
Източник: blitz.bg
Жените с тези 4 имена са костелив орех - по-добре бягайте надалеч от тях!

Всички знаем, че името на човек носи определена енергия, а някои народи смятат, че изричайки нечие име, ние добиваме определена власт над него. Неслучайно за повечето от нас изборът на име за детето е толкова важен и труден - казано е, че името може да предопредели съдбата на носителя му.

Чували сме за какви ли не характеристики според името , но днешната е особено интересна. Оказва се, че жените, които носят четири конкретни имена , са много опасни.

Затова е по-добре да бягате далеч от тях.

опасна красота

Ето кои са четирите женски имена, чиито притежателки са опасни :

Анелия

Външно тази жена изглежда тиха и скромна, но това е измамно впечатление. Често притежателката на това име има арогантно и отмъстително поведение. Анелия може да бъде изключително категорична и принципна жена, която няма да търпи чуждото мнение. Тя не се доверява на другите хора, вярвайки, че сама знае правилното решение.

На Анелия не е лесно да угоди, защото тя ще открие грешки във всеки и всичко. В екип тя често се превръща в източник на спорове и подбудител на скандали, като предпочита да действа подмолно и зад гърба на всички.

Въпреки сложната си природа, Анелия обикновено става добра съпруга и майка, но само ако признае себе си за лидер в семейството. Ако съпругът реши да заеме водеща позиция, семейството е обречено на вечни кавги. Анелия определено ще се бори с него за титлата „лидер“. Малцина могат да издържат характера на тази жена.

опасно красива жена

Аделина

Собственичката на това име е много упорита и силна личност. Често тя оценява хората твърде стриктно, без да си прави труда да ги опознава правилно. Аделина обаче е и изключително арогантна, трудно й е да признае правото на някой друг. Тази жена е много дръзка и емоционална. 

Аделина понякога е прекалено самоуверена. Тя е в състояние да спори на висок тон, уверявайки другите в своите способности. След загубата в спора собственикът на тази жена ще остане съсипан за дълго време. Ако ядосате Аделина, то по-добре дълго време не й се мяркайте пред очите, иначе ще изпитате гнева й.

На първата среща тя създава впечатление за приятелски настроен човек. Но в дълбините на душата й се крие трудна и егоистична природа.

Аделина знае как да бъде приятел, но изисква същата вярност от другите. Предавайки я, наистина можете да съжалявате, защото Аделина ще си отмъсти. По-добре е да бъдете приятели с тази жена, отколкото да бъдете неин враг, твърде емоционално и агресивно реагира на причинените й болки.

красива жена

Диана

Жената с това име е студена и хладнокръвна личност. Тя знае какво иска и упорито върви към целта си. Тя има много мъжки черти: амбициозност, уравновесеност, решителност и направо груба директност. 

Даяна рядко се влияе от другите, винаги може да остане сама със себе си. Тя оценява предаността, затова често изпитва лоялността на близките си. Особено Даяна обича да тества любимия си човек, опитвайки се да разбере колко й е верен. 

След като вземе решение веднъж, Даяна рядко променя своите убеждения. Собственичката на това име има страхотен усет за неискреността и лъжите. Тя е непреклонна, така че е трудно да я умириш. Ако Даяна реши да те зачеркне от приятелския си кръг, то нищо няма да я принуди да промени решението си.

красива жена

Жана

Това име характеризира решителни и силно волеви дами, които са в състояние да постигнат целите си. Често Жана подценява другите хора, затова те я смятат за безпринципна и неблагодарна личност. Въпреки това Жана е сигурна, че това е нейната сила. Тя знае как да мисли логично и рационално, отделяйки емоциите и личните привързаности. Жана се гордее със своята сила и агресивен натиск, но често така разваля отношенията с хората около нея.

Жана иска най-вече лоялност и преданост от хората около нея. Не може да бъде измамена, а и не знае как да прости обидите. Ако е необходимо тя дори може да се опита да отмъсти на враговете си. Поради темпераментното си разположение Жана често се кълне в други хора. Тя не знае как да прави отстъпки и да проявява великодушие, като предпочита да постигне всичко със сила и натиск. В името на своите близки Жана е готова за много, но няма да пощади своите предатели. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft