Жените с тези 5 красиви имена привличат парите и богатството като магнит - Вселената им помага да печелят:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Жените с тези 5 красиви имена привличат парите и богатството като магнит - Вселената им помага да печелят:
3372
Жените с тези 5 красиви имена привличат парите и богатството като магнит - Вселената им помага да печелят:

Не е тайна, че всяко име има своя уникална енергия . Съществуват имена, които гарантират на собствениците си светла и чиста душа, други - силен и проникващ характер. Но по някаква причина, говорейки за особеностите на определено име, почти никога не се споменава темата за парите.

Но в някои имена  финансовият успех е закодиран на сакрално ниво. Собственичките им винаги намират начин не само да изкарат добри пари , но и след това да умножат получената сума неколкократно. Така че, ако се чудите какво име да изберете за детето си, без колебание може да се спрете едно от изброените по-долу. А сега ще ви кажем повече за петте женски имена , чиито собственички са просто истински магнит за пари .

Олга

Собственичките на това име имат много твърд характер и са устойчиви на стрес. Там, където мнозинството отдавна е изпаднало в паника, Олга спокойно ще продължи работата си, без дори да мисли за трудностите. В резултат на това тя излиза победоносно от всяка ситуация. С такъв непоколебим нрав тя бързо достига кариерни висоти и в резултат печели много.

жена кариера

Екатерина

Екатерина е истинска любимка на късмета. Животът ѝ може да не се различава от този на останалите, но в един момент ще се появи невероятна възможност да промени всичко към по-добро и Катя определено няма да я изпусне. А подобни възможности може да не са една, не две, а много. И въпреки целия този късмет, Екатерина никога не се осланя сляпо на съдбата, а взема всичко в свои ръце. Може би за това вселената често я възнаграждава.

жена в казино

Светлана

Името Светлана говори само за себе си. Те имат много светла душа и положително отношение към живота. А както се казва, мислите са материални. Затова всички хубави емоции, които Светлана излъчва, Вселената ѝ връща стократно под формата на дарове на съдбата и добри възможности в живота. За жените с това име доброто финансово положение не е ключова цел, а резултат от правилното отношение към живота.

жена с балони

Елена

Собственичките на това име често имат пламенна натура и са много страстни към живота. За тях е важно да познаят всичките му прелести, а без финансиране това е почти невъзможно. Тъй като Елена от ранна възраст се учи на правилното отношение към парите, след дипломирането си вече ясно знае къде трябва да отиде, за да получи повече от средното. Отвън може да изглежда, че Елена има чисто и просто късмет, но в действителност всичко това е резултат от усърдна работа върху себе си и живота.

жена плава

Наталия

Наталия е много дълбока и силна личност. Може отвън да изглеждат меки и уязвими, но всъщност нито една трудност няма да разруши вътрешното им ядро. Парите обичат силна ръка, затова те сами отиват при собствениците на това име. Е, Наталия пък от своя страна е много добра в управлението им, знае как да спести и правилно да инвестира спестяванията си.

жена йога

Но не се отчайвайте, ако името ви не е в този списък. Това изобщо не означава, че върху всички останали женски имена тегне проклятието за липса на пари. Просто ще печелите всяка стотинка сами, без помощта на Вселената.

Всяко име има своите силни страни. Просто се съсредоточете върху вашите и ги доведете до съвършенство. В този случай парите ще текат като вода, дори и да не сте от петте късметлии.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft