Жестока омраза може да изпитат само 3 зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Жестока омраза може да изпитат само 3 зодии
6938
Жестока омраза може да изпитат само 3 зодии

Смята се, че може да се усети това или онова чувство, което не се предава на всички. Усещането за истинска любов се среща само в хора с широко сърце, които са готови да дадат, а не се надяват на взаимно чувство. За съжаление, има и друго чувство, точно обратното, и то се нарича ожесточена омраза. Астролозите знаят кои от зодиите могат да го изпитат.

Телец

Телецът мрази, ако някой се окаже по-добър от него. Но ако му кажеш за това, той ще бъде възмутен и ще отрече всичко. Ако само някой е по-красив, успешен или силен се появи в живота на представител на този зодиакален знак, той веднага ще започне да разработва план за отмъщение.

Външно никой няма да забележи, но Телецът при първа възможност ще изгони противника в ъгъла с интригите си. Коварен тип.

Рак 

Всъщност чувствителната природа на Рак не е в състояние да извърши лошо дело. Но ако някой не обича Рака, той го омагьосва. Ако той изразява своето неуважение към събитията, които се случват в живота му, той ще се ядоса и може дори да бойкотира насилника.

Тези, които нараняват Рак, могат да се окажат напълно изключени от кръга на общуването. Представителят на този знак на зодиака не знаят как да прощават. Ето защо, общувайки с Рак, е по-добре да съблюдаваме колкото е възможно повече коректност.

Дева

Представителите на този зодиакален знак се възприемат от мнозина като странни, досадни и понякога дори невежи. Това впечатление се дължи на острата реакция на Дева към някои от действията на околната среда. Дева лесно ще каже цялата истина в очите, дори ако се окаже неприятна.

Ако Дева осъзнае, че някой е възмутен в отговор на нейното дело или фраза, тя започва да се държи на разстояние от този човек и всячески да се опитва да си отмъсти и да накаже този, който си е позволил да ѝ противоречи. Такава реакция дразни другите още повече.

Астролозите обясняват, че е невъзможно за всички да бъдат добри и ако някой предизвика омраза, това е проблемът на този, който мрази. Омразата е разрушително чувство, така че не трябва да доказвате нищо и да разваляте нервите си. Всеки има свой живот и собствени принципи. Основното е да се радваме на живота и на всеки изминал ден, тогава няма да има място за омраза.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft