Забравеното пророчество на Ванга: ние сме техни потомци, "те пак ще кацнат тук, насред Рупите"

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Забравеното пророчество на Ванга: ние сме техни потомци, "те пак ще кацнат тук, насред Рупите"
2183
Източник: razkritia.com
Забравеното пророчество на Ванга: ние сме техни потомци, "те пак ще кацнат тук, насред Рупите"

Петричката пророчица , Ванга , неведнъж е правила загадъчни изказвания, които в последствие са се сбъдвали. Но това тук е едно от най-фантастичните ѝ изказвания, предадено от Петър Баков в книгата му за пророчицата.

Извънземни от различни съзвездия създават човечеството – твърди според думите на Баков Ванга.

През 70-те години на миналия век пророчицата разказва фантастични истории за създаването на човечеството – пише в.

„Уикенд“. Най-известната българска гадателка прави изненадващото откровение, че сме деца на извънземни, пред съседски младеж (Баков, бел.р.), който по онова време тъкно навършва пълнолетие – отбелязва изданието.

След време порасналият младеж пише книга за Ванга. От нея научаваме, че пророчицата е избрала именно юношата за невероятните си разкази, заклевайки го да ги публикува не по-рано от 10 години след нейната кончина. Така в началото на новия век Баков оповестява версиите на Ванга за митични същества, създали човека, за периодичното им идване на Земята, за любовта, с която са изпълнени към земните хора, но и за строгостта им, довела до потъването на Атлантида.

Човечеството е създадено на Земята по заповед на водата към извънземните. Водата е свещената програма на Силата – смята Ванга.
През 1975 г. Ванга казва: „Аз като отида при звездите завинаги, някъде към края на века, и нема да минат 20-30 години от мойта кончина и Те пак ще кацнат ето тук така, на Рупите. Насред Рупите. Може и да е десетина години по-късно – те си решават. Не са ни забравили, да знаеш, деца сме им?“ – споделила пророчицата пред Баков.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft