Започва се! Обувки за 2000 лв. за бала - не са евтини, но детето ги заслужава...

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Започва се! Обувки за 2000 лв. за бала - не са евтини, но детето ги заслужава...
10045
Започва се! Обувки за 2000 лв. за бала - не са евтини, но детето ги заслужава...
  1. Майката на абитуриентка от Монтана разказа

"Обувките ѝ струват около 2000 лв. Не са евтини, но детето ги заслужава.

Има такъв успех в училище, че се постарахме.“

Изказването предизвика истински фурор в онлайн пространството заради модела обувки, които момичето си избира за вълнуващия момент.

В сезона на абитуриентските балове няма как да не се замислим какви средства заделят семействата на зрелостниците за отбелязване на празника. Трескава е подготовката и за визията на гимназистите.

"Тези обувки са малко по-различни. Те са за бала ми. Имаме и друга идея с моя кавалер – да бъдем с кецове, защото и роклята ми е по-нетипична – къса е, но и в розовата гама“, сподели момичето пред bTV.

Тя е заложила на класически модел обувки за изпращането, а роклите ѝ са шити по поръчка. И двете излизат около 1000 лв.

"Сама избрах съчетанията. Бижутата ми също ще бъдат по-семпли“, казва тя.

Приятели на семейството път ще услужат с луксозна марка кола, която ще я отведе до училищния двор, както и до ресторанта.

Борислава завършва езикова паралелка с английски и немски език и може да се похвали с отличен успех. Семейството ѝ се занимава със собствен бизнес, а родителите на абитуриентката са категорични, че тя заслужава да отпразнува подобаващо момента.

А в какво още могат да се инвестират 2000 лв.?

Сумата от 2000 лв. се равнява на средната работна заплата у нас. Толкова струва и издръжката на тричленно семейство за месец. С тези пари може да бъде закупен и автомобил, макар и по-стар клас модел. Сайтове за автомобили предлагат подобни оферти, а наша справка показва, че най-често такива оферти важат за модели на Peugeot.

Не на последно място, с 2000 лв. можем да посетим популярни или екзотични дестинации в чужбина – не малко добри оферти има за места като Дубай, Мароко или Южна Испания. В тенденция се превръща и желанието на абитуриентите да заделят сума, за да пътуват навън, вместо да инвестират в една празнична вечер у дома, макар и по-специална.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft