Защо вдовицата на Шабан Шаулич не почете сватбата на Цеца, въпреки че бяха големи приятели

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Защо вдовицата на Шабан Шаулич не почете сватбата на Цеца, въпреки че бяха големи приятели
37616
Източник: razkritia.com
Защо вдовицата на Шабан Шаулич не почете сватбата на Цеца, въпреки че бяха големи приятели

Без семейството на Шабан Шаулич мина сватбата на семейство Ражнатович. Цеца и семейството й взели решение да поканят фамилията на известния изпълнител, но те отказаха.

Нито дъщеря му, нито друг от семейството отиде на сватбата, въпреки че музикалните звезди бяха големи приятели.

Цеца и Шабан бяха големи приятели и много се уважаваха. Двамата участваха заедно в общ концерт на частно парти, дори тук в България, заедно с Лепа Брена преди няколко години.

Триото направи запомнящо се представяне по време на участието си тук. А с месеци след това се говореше за церемонията.

Вдовицата на Шабан Шаулич трябваше да присъства на сватбата на сина на Цеца Величковик, при това по лична покана на певицата. Изпълнителката изключително много уважаваше семейството и не пропусна да покани цялата фамилия на тържеството.

Все пак съпругата на Шабан Шаулич преценила, че не е уместно да присъства на тържеството, след като не е минала и година от смъртта на Шабан, затова взела решение да не присъства на венчавката, пише kurir.mk
Поради този факт отклонила поканата да празнува с тях.
Вместо това, още на сутринта на тържеството изпратила честитка на младоженците, както и подарък с пожелание за щастлив брак.

Шабан Шаулич загина по време на нелепа катастрофа в Германия. Семейството му понесе много тежко новината за смъртта му. Певецът се стягаше да посреща рождения си ден, когато смъртта неочаквано го застина. А вместо торта и тържество за празника му, семейството му го посрещна в ковчег.

Трагедията се случи през февруари, а оттогава — насам скандалите не спират. Неизвестен син на Шаулич се самоуби в Америка седмици след него. А млада певица, която твърди, че му е родила и дете, бе уличена в кражба и злоупотреба.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft