Защо жените си тръгват от мъже, които обичат и са добри бащи

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Защо жените си тръгват от мъже, които обичат и са добри бащи
5172
Защо жените си тръгват от мъже, които обичат и са добри бащи

Съпругата ви не е ваша собственост. Омъжи се за теб, но тя не подписа договор за душата си. Тя може да е ваша, но вие трябва да я спечелите.

Да, жените дори се отдалечават от мъжете, които обичат. Това е много трудно за тях. Изтръгва сърцето им от гърдите им и го разбива на миниатюрни парчета, но така или иначе го правят. Те печелят смелост и си тръгват, никога да не се връщат. Жените дори се отдалечават от мъжете, с които имат деца, строят къща и живеят заедно няколко десетилетия - без значение колко много ги обичат.

Жените напускат мъжете по много причини, но бих искал да говоря за една от тях най-много - жените си тръгват, защото мъжете им не са наоколо. Не напълно. Не както биха искали. Вместо поне от време на време да са с тях, тези мъже работят, играят футбол, седят пред компютъра, гледат телевизия, прекарват целия уикенд на риболов ... Списъкът на часовете им е дълъг.

И най-обидното е, че в повечето случаи тези мъже са доста добри. Те са добри бащи. Те осигуряват семейство. Те са учтиви и дружелюбни. Има само едно „но“ ...

Те приемат съпругата си за даденост. Те смятат, че тя "никъде не отива".

„Съпругата ви не е ваша собственост. Омъжи се за теб, тя не подписа договор за душата си. Тя може да е ваша, но вие трябва да я спечелите.

"

Мъжете ... разбират едно: аз не се опитвам да осъдя, а още по-малко, не казвам, че съм над всичко това. Само като специалист, казвам ви какво виждам. Имате пълно право да се ядосвате, обиждате или да не ми вярвате, но това няма да повлияе на факта, че съпругата ви не е ваша собственост. Това не е безплатна готвачка, прислужница и домакиня, която ще търпи всяко пренебрежение и никога няма да ви напусне. Нямаш договор за душата й. Да, тя може да ти я даде, но трябва да я спечелиш. Ден след ден.

Трябва да го завладявате всеки ден, сякаш го правите за първи път - да го завладеете на първо място чрез вашето присъствие и внимание. С моята любов, насочена към нея. Тя иска да почувства, че я помните дори когато имате пълно блокиране на работното място и бързате да се приберете вкъщи, не само защото са нахранени, а защото тя ви чака там.

Тя иска да знае, че може да се обърне към вас с всеки проблем и няма да го изтриете, защото сте "твърде уморени", но я слушайте внимателно. Слушайте и няма да кимнете с отсъстващ поглед, повтаряйки „Да, скъпа“. Няма да успокоите, убеждавайки, че тя е твърде емоционална. И със сигурност няма да играете

Защитник на дявола.

„Тя иска да почувства твоята любов и страст. Сами ли ги усещате? ”

Тя иска да почувства вашата любов, включително и в леглото. Тя обича малко бавно галене преди лягане или камшик. Тя иска да почувства вашата любов и страст. Сами ли ги усещате? Можете ли да ги демонстрирате? И не само страстта ви в леглото - не, говоря за любовта на живота. Имате ли я? Ако да, тогава това е най-атрактивната функция, а зад нея сивата ви глава и коремчето от бира са напълно невидими. И ако няма повече страст, тогава каква е причината? Къде отиде тя? Разберете това. Намери я. Ако не го направите, тогава времето ви в отношенията с вашата жена се взема на кредит, но рано или късно ще трябва да платите сметките.


Погледнете по-отблизо как я слушате. Ума ви се разсейва от дреболии, когато най-важната жена в живота ви е наблизо? Когато я погледнеш, колко дълбоко я виждаш? Погледнете я отново и се опитайте да я видите по-дълбока и пълна. Хванете погледа й и го задръжте възможно най-дълго - много по-дълго, отколкото обикновено. И ако тя ви попита какво правите, кажете това: „Искам да погледна в душата ви. Искам да те видя по-дълбоко от всякога. Искам да те познавам истински. Дори сега, след толкова години заедно, всеки ден все още те познавам по нов начин и всеки път се влюбвам в теб. “ Но го казвайте само ако дълбоко в себе си знаете, че това е истина.
Докоснете се до нея, опитвайки се да поставите всичките си чувства и внимание в това докосване. Преди ръката ви да докосне кожата й, обърнете внимание на това как се чувствате. Опитайте се да усетите всички нюанси на допира. Какво става в тялото ти? Как се чувствате към жена си? Наблюдавайте всичко, дори и най-фините емоции и усещания (това, което правите, понякога се нарича практика на съзнателност и се отнася за много повече). И когато правите това, кажете на жена си как се чувствате - миг по миг.
„Опитайте се да отделяте поне пет минути на ден на жена, която веднъж се превърна в спътник в живота ви - без значение колко е натоварен денят ви.“

Но вие сте възрастни. Вие сте безумно заети. Имате блокиране по време на работа, проектът е запален и ако не го включите навреме, шефът ще свали три кожи от вас. Просто нямате време за всичко това и като цяло трябва да изхранвате семейството си. Да предположим, че всичко това е вярно и в момента просто не можете да прекарате цялата вечер със съпругата си. Но ... какво ще кажете за пет минути? Само пет минути на ден? Надявам се, че сте готови да предприемете това?

Не говоря за изискана вечеря заедно или за топла романтична среща (въпреки че се опитайте поне от време на време да намерите време за тях - повярвайте ми, това ще бъде от полза само за връзката). Говоря за обещанието, което трябва да дадете на себе си - обещанието да отделяте поне пет минути на ден на пълното внимание на жената, която веднъж стана спътник в живота ви. Обещанието да бъдете напълно отворени в тези пет минути е да я погледнете и да слушате, без да осъждате или досаждате.

Готови ли сте да го направите? Ако е така, тогава залагам на каквото и да било - веднага щом „изпробвате“ усещанията, които то носи, вече няма да искате да спирате. И пет минути определено няма да са ви достатъчни.

И още нещо: динамиката на половете, описана по-горе, изобщо не е едностранчива. Всичко това може да се отнася както за мъже, така и за жени.
 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft