Зелен фасул с телешко
	600 г телешко
	1 буркан консервиран зелен фасул
	50 г олио
	1 глава лук
	1 супена лъжица брашно
	1 чаена лъжичка червен пипер
	3 моркова
	3-4 скилидки чесън
	2-3 домата
	магданоз
	сол.
	Сгорещете мазнината в тенджерата, и сложете ситно нарязания лук заедно с нарязаните моркови да се задушат. Прибавете брашното и червения пипер, разбъркайте и залейте с 3 чаши гореща вода. Сложете нарязаното месо, обелените и нарязани на ситно, домати. Затворете тенджерата и варете 20 минути след завъртането на вентила Отворете и прибавете отцедения зелен фасул лидките чесън. Затворете отново тенджерата и варете още 15 минути след повторното завъртане на вентила. Поднесете ястието, поръсено с нарязан. магданоз.
	 По същия начин може да се приготви и пресен зелен фасул.


 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







