Зелен фасул рецепти

вход през zajenata.bg
791443

Зелен фасул с пилешко

1 глава лук
1 бр. голям морков
200-300 г замразен зелен фасул
2 бр. пилешки бутчета сварени
200 мл доматена салца
сол
1 с.л. червен пипер
1 с.л. брашно
2-3 скилидки чесън
чубрица

Лука и моркова се нарязват на кубчета. В тенджера се запържват с малко олио. Слага се червения пипер и брашното. Слага се зеления фасул, накъсаното пилешко месо и бульона, в който се е варило пилето. Оставя се да поври докато поомекне фасула. След това се добавя доматената салца и сол. Оставя се да поври отново 5-10 минути. Накрая се добавя ситно нарязан чесън и чубрица.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Ястия със зелен фасул
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft