9 Юни 2012
                
                793922
            
                                                                        Зелен фасул с телешко
                                                                                                Зелен фасул чорба
                                                                                                Зелен боб с лук
                                                                                                Зелен фасул гарнитура
                                                                                                Салата от зелен фасул
                                                                                                
                            Зелен фасул с пилешко
                                                                                                Плакия от зелен фасул
                                                                                                Зелен фасул плакия
                                                                                                Зелен фасул с картофи
                                                                                                Яхния зелен фасул
                                                                                                Гювеч със зелен фасул 
                                                                                                Зелен фасул яхния
                                                            
                Зелен фасул с пилешко
	1 глава лук
	1 бр. голям морков
	200-300 г замразен зелен фасул
	2 бр. пилешки бутчета сварени
	200 мл доматена салца
	сол
	1 с.л. червен пипер
	1 с.л. брашно
	2-3 скилидки чесън
	чубрица
Лука и моркова се нарязват на кубчета. В тенджера се запържват с малко олио. Слага се червения пипер и брашното. Слага се зеления фасул, накъсаното пилешко месо и бульона, в който се е варило пилето. Оставя се да поври докато поомекне фасула. След това се добавя доматената салца и сол. Оставя се да поври отново 5-10 минути. Накрая се добавя ситно нарязан чесън и чубрица.
Ястия със зелен фасул
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







