Зелен фасул рецепти

вход през zajenata.bg
791601

Яхния зелен фасул

1 кг зелен фасул
1 връзка пресен лук
3-4 бр. домати
4 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
1 с.л. брашно
магданоз
сол
Ситно нарязаният лук се задушава с олиото. Прибавят се обелените и нарязани домати и червеният пипер. Налива се 1 ч.ч. гореща вода. Слага се зеленият фасул, нарязан на парчета, и се вари около 20 минути. Ястието се посолява и се сгъстява с брашното, размито в 1/2 ч.ч. студена вода. Оставя се да поври още 5-6 минути, поръсва се с нарязан магданоз и се сваля от огъня.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
Ястия със зелен фасул
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft