Зелен фасул рецепти

вход през zajenata.bg
791700

Зелен боб с лук

1 кг зелен фасул, 20 малки главички лук, 100 г краве масло, магданоз, копър, сол.
Сварете в подсолена вода фасула. Изчистените лукчета сложете в тенджера с една чаша вода и 2 лъжици масло и задушавайте под капак 10 мин. След това махнете капака и варете, докато стане само на масло. Прибавете отцедения зелен фасул, останалото масло и сол на вкус. Задушавайте на тих огън в похлупен съд 10-15 мин. Щом свалите от огъня, поръсете със ситно нарязан магданоз и копър. Поднесете с печено месо.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ястия със зелен фасул
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft