Зодии, които така могат да ви урочасат, че да съсипят живота ви без да знаете откъде ви е дошло

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Зодии, които така могат да ви урочасат, че да съсипят живота ви без да знаете откъде ви е дошло
12520
Зодии, които така могат да ви урочасат, че да съсипят живота ви без да знаете откъде ви е дошло

Астрололозите вече казаха думата си по отношение на зодиите, които притежават огромна сила, която меко казано би могла да съсипе ежедневието ни и да ни отнеме щастието. Това са зодиите, които притежават силата с лекота да ви наранят и е по-добре да сте предпазливи, когато комуникирате с тях.

Скорпион

Той се нарежда на първо място.

Представителите на този знак са истински магьосници, които с лекота могат да манипулират хората. Те са много интелигентни. Трудно е обаче да разгадаем лесно емоциите им. Те имат две слабости – семейството им и здравето. Скорпионите избягват да говорят на тези теми, добре е и вие да ги избягвате в тяхно присъствие, за да избегнете неприятности.

Близнаци

Те са много силни по природа и несъзнателно могат наистина да ви урочасат. Те много внимателно внимават какво им казвате и ще ви ударят по начин, по който са сигурни, че най-много ще ви заболи

Риби

Те действат абсолютно умишлено. Много често те действат много преди да мислят. Под влияние на емоции и гняв този зодиакален знак може да ви пожелае „най-доброто”. След секунди може да осъзнаят, че грешат, но вече ще е късно. Невинните вече ще са пострадали от уроките на злите им очи. Почти невъзможно е да се отървете от проклятие, изречено от техните усти.

Козирог

Той се нарежа на последно място, но честно казано не е по-малко опасен от останалите три знака Представителите на този знак обикновено са консервативни и арогантни и доста често предизвикват гняв. Козирозите много бързо умеят да разчитат хората и установяват кой точно би им навредил. Тогава той действа, без да се замисля

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft