Зодия, любимка на съдбата-Животът я обича

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Зодия, любимка на съдбата-Животът я обича
13509
Зодия, любимка на съдбата-Животът я обича

Повечето от нас си мечтаят за много успех  и здраве, щастие и любов. Не винаги обаче получаваме всичко, което искаме.

Някои имат голяма, но празна къща, а други малък, но пълен със смях и деца дом. От всичко да имаш е същинска благословия, но една е зодията, която рано или късно, но винаги получава това, което иска.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеите имат сили, които  никоя друга зодия не притежават. Ясни цели, ясни желания и конкретен начин за постигането им - това е, което Водолеите притежават. Те обичат да имат план пред себе си, който да следват и винаги успяват с цената на много труд и късмет в точния момент.

 

Работата е единственото слабо звено на Водолеите, защото никой никога не успява да оцени качествата, които те притежават. Често са подценявани, но това никога не трае дълго, защото Водолеите обичат да се доказват и да показват всичко, което умеят. 

Любовта е дар от Бога. Повечето представители на тази зодия намират бързо онази голяма любов, която държат за ръка до края на живота си. Заедно могат да преобърнат света и няма план, който да остане неосъществен. Истинската любов за Водолеите е като въздуха - необходимост, даденост и живот. Водолеите мислят красиво, виждат живота по различен начин, оценяват и малкото и много, за това и животът е благосклонен към тях.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft