Ивана публикува снимка от времето, когато е била абитуриентка

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ивана публикува снимка от времето, когато е била абитуриентка
12630
Ивана публикува снимка от времето, когато е била абитуриентка

Ивана не е забравила абитуриентската си вечер. Всеки май известната певица пее по балове, които ѝ припомнят времето, когато самата тя е била абитуриентка.

„За Айтос, в който съм родена, абитуриентските бяха истински празник. Минаваше се през целия град, за да те отгледат от всички страни, да коментират тоалета ти, да преценят дали кавалерът ти е с авторитет. Голям цирк беше“, спомня си певицата за онова време.

В онези години нямало скъпи коли и всичко се въртяло около тоалета на абитуриента. Дори фризурите и гримът нямали значението, което младите им придават сега. Баловете не били тип „сватба“, а се изразявали в кратка почерпка у дома само с роднините.

„Купихме роклята в последния момент. Нямаше голям избор. А и попфолкът не съществуваше – нямаше откъде момичетата да копират модели“, смее се Ивана, която блеснала с петроленозелена рокля с миди дължина. Не била съвсем по мярка, а и подплънките идвали възшироки. Прическата пък била на косъм от провал. „Подстригах се и се накъдрих, но не постигнах търсения ефект. Приличах по-скоро на леля ми от 20-те години, отколкото на модна икона“, шегува се още поп фолк изпълнителката.

Класът се събрал в „Аетос“ – най-реномирания ресторант в града. Всички елитни гимназии празнували там. Ивана, която завършила ЕСПУ „Христо Ботев“, била сред най-популярните девойки в училище. Тя била комсомолски секретар на класа. Поп фолк изпълнителката разкрива, че кавалерът за бала бил много важен, защото докато обикаляли града всички преценявали дали той е с авторитет. Колкото тя била скромна и примерна ученичка обаче, толкова буен бил кавалерът й на бала.

„Беше от лошите момчета, лидер в училище“, разкрива поп фолк изпълнителката, пише marica.bg.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft