Иван откри бележка на арабски в леглото на детето си и изтръпна от ужас

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Иван откри бележка на арабски в леглото на детето си и изтръпна от ужас
6269
Иван откри бележка на арабски в леглото на детето си и изтръпна от ужас

Всеки родител иска само най-доброто за детето си. Мнозина обаче не могат да го подсигурят. 

Именно в такава ситуация изпаднал и Иван.

Преди време той и жена му се сдобили с първата си рожба. Тъй като нямали много пари решили да купят креватче за момчето им от сайт за вече употребявани вещи.

Легълцето за малкия пристигнало. Изглеждало супер – било запазено и имало хубав матрак.

Бебокът преспал в него една нощ, а на следващия ден Иван тръгнал да сменя отново чаршафите му. Но щом повдигнал матрака намерил сгъната бележка под него, която явно била оставена от предишните собственици.

„Ужасих се! Отворих бележката, а вътре пишеше нещо на арабски език. Не го разбирам, затова моля ви спешно ми помогнете! Какво да правя? Да го изхвърля ли?“, с този апел се обърна към потребителите в социалната мрежа.

Отговорът на един мъж шокира всички.

„Това е талисман, написан на арабски. В никакъв случай не го изхвърляйте! Той носи само добро! Написан е от предишните собственици с цел бебето им да е спокойно, да не плаче и да расте здраво и щастливо.

Но за нищо на света не го изхвърляйте, защото ако се отървете от него може да си навлечете проблеми“, споделя мъжът, разчел бележката.

Той сподели и история от личния му живот, която е преобърнала целия му свят.

„В ранна детска възраст се преместихме в стара двуетажна къща. В коридора точно зад закачалката имаше същия лист хартия. Мама не го хареса и реши да го изхвърли в кофата на двора. Веднага след това обаче почнаха да се случват куп неприятности у дома.

Няколко дни след това мама реши да прерови кофата за боклук и да върне листа с арабско заклинание у дома. Сложи я на същото място и нещата у дома се нормализираха, че и дори потръгнаха в неочаквано добри насоки“, разгазва мъжът, превел бележката на притеснения баща.

В крайна сметка Иван и жена му решили да запазят бележката под леглото на бебето.

„Малкият бе най-спокойното бебе на света. Порасна здрав и е много щастлив и енергичен. 

Трябва да призная, че два дни след като купихме креватчето с арабското заклинание в него аз си намерих много добра и високо платена работа. У дома всичко потръгна! 

Сега сме по-щастливи от всякога! Безкрайно благодарен съм на хората, написали тази арабска бележка“, разказва сега Иван. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft