Изберете изгледа от прозореца, който искате да видите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете изгледа от прозореца, който искате да видите
3165
Изберете изгледа от прозореца, който искате да видите

Изберете изгледа от прозореца, който искате да видите, вашият избор ще разкрие интересни аспекти на вашата личност

Гледката от прозореца може да бъде вдъхновяваща или досадна. Изпълнете с радост или тъга. Това, което виждате от прозореца на вашия дом, има голямо влияние върху вашето настроение и благополучие.

Какво бихте искали най-много да видите, когато гледате през прозореца? Вашият избор разкрива някои интересни факти за вашата личност.

На снимката по-долу можете да изберете четири различни изгледа от прозореца. Изберете тази, която искате да видите от вашия домашен прозорец. Не се ръководете от практически съображения, но си позволете да се вслушате в желанията и интуицията си.
Екзотичен плаж, зелена поляна край гората, градина с бягащи деца или може би заснежени планински върхове? Какъв изглед искате да видите от прозореца си?

Палмов плаж

Вашият избор падна върху този екзотичен образ от туристически брошури за пътуване? Мечтаете за пясък, море, слънце и палми?
Значи вие сте много отворен и общителен човек. Обичате хората и можете да се разбирате добре с всички. Можете лесно да намерите общ език дори с онези хора, с които изглежда, че няма какво да говорите.

Вие сте отворен човек и гледайте положително на света около вас. Предразсъдъците или отмъщението са ви чужди. Обичате да помагате и с готовност го правите, когато някой има нужда.
Вашият недостатък обаче е висока импулсивност и склонност към прекомерна емоционалност. Когато сте ядосани, можете да говорите думи, които изобщо не отразяват вашите мисли. Лесно е да те разстрои, но и бързо забравяш какво те разстройва.

Ливада и гора

Вие принадлежите към много практични и самоорганизирани хора. Характеризирате се със спокойна и упорита работа. Харесвате поръчката и нямате проблеми с приспособяването към различни ситуации. Радваш се, че съдбата ти дава.
Нямате навик да се оплаквате или да плачете за съдбата си. Вярвате, че постоянството ви ще ви помогне да постигнете целите си. В допълнение към амбицията имате много житейски опит и трезво поглед към света.
Вие сте в състояние да промените плановете си или напълно да ги изоставите, ако те се окажат твърде сложни или не оправдават вашите усилия.

Деца тичат в градината
Много сте емоционални и чувствителни. Често сте импулсивни и сте склонни да прекалявате с всичко. Много сте фокусирани върху себе си.

Понякога забравяте, че около вас има други хора. Ти си егоист, зъл и непоносим. Мислиш преди всичко за себе си и за комфорта си.
Липсва ви състрадание, въпреки че очаквате това от другите. Хората мислят, че сте просто голямо дете и в това има някаква истина. Държиш се все едно още не си пораснал.
Разбира се, не сте виновни за това. Вероятно в живота си сте преживели нещо, което силно повлия на вашата психика.

Планински върхове, покрити със сняг

Живеете момента, наслаждавайки се на всеки ден и се опитвате да получите всичко, което е възможно да получите от живота. Вие принадлежите към смели и спонтанни хора.

Не се страхувате от изпитания и промяна в любовта. В живота винаги правиш това, което смяташ за необходимо в момента. Не е необходимо да мислите за последствията или най-добрия избор.

Светът е прост за вас. И това е прекрасно. Обичате живота и тази радост идва от вас на другите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft