Изберете си символ на късмета и вижте какво ви очаква

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете си символ на късмета и вижте какво ви очаква
3802
Изберете си символ на късмета и вижте какво ви очаква

Магическите символи на Хайда ще ви донесат късмет, който ще ви посочи къде ще имате успех и какво да направите, за да сте щастливи. Трябва само да следвате интуицията си и да посочите бързо символът, който най-много ви привлича. 

Символ номер 1 – Интуиция
Подсказва ви, че трябва да се вслушвате повече в шестото си чувство.

Знаете какво трябва да направите. Не се колебайте. Нека вашата интуиция ви води. В крайна сметка, това, което може да изглежда абсурдно на пръв поглед, ще ви доведе до успех в бъдеще.

 

Символ номер 2 – Умереност
Не е необходимо да насилвате събитията, както и да се поддавате на собствените си емоции. Контролирайте се. Подхождайте хладнокръвно. Не позволявайте на емоциите да замъглят ума ви. Разумът и умереното темпо със сигурност ще ви доведат до успех

 

Символ номер 3 – Изчакване
Трябва да изчакате малко. Сега не е най-доброто време за вашите планове. Изчакайте по-благоприятен момент. Междувременно, опитайте се да наберете сила. Скоро ще се впуснете в битка отново и няма да имате време за почивка.

 

Символ номер 4 – Прошка
Вие сте парализирани от обида и завист. Опитайте се да се отървете от всички лоши неща, ако някой ви „дразни“, тогава просто не общувайте с този човек. Но не позволявайте жаждата за отмъщение да ви гризе отвътре. Освободени от негативността и даряващи прошка, на тези които са ви наранили, ще откриете много интересни перспективи. Успехът ще ви се усмихне.

 

Символ номер 5 – Упоритост
Не се колебайте. Не забравяйте, че под лежащия камък вода не тече. Имате нужда от малко упоритост и целеустременост. Сега не е моментът да се отказвате. Ако искате да получите нещо, придвижете се към целта си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft