Изберете снимка и ще разберете каква е вашата Карма за октомври 2019 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Изберете снимка и ще разберете каква е вашата Карма за октомври 2019 г.
49185
Изберете снимка и ще разберете каква е вашата Карма за октомври 2019 г.

Можете да разберете какво ще се случи през октомври 2019 г., използвайки гадаене по снимката. Това ще ви помогне да тренирате интуицията си и да се подготвите за бъдещи събития.

Направете го в спокойна атмосфера: ще бъде по-лесно да се концентрирате и да чуете вътрешния си глас. Изчистете ума от ненужните мисли, за да изберете правилния образ. Често подсъзнанието предлага не една, а две или дори три картини. В този случай вземете лист хартия и запишете избраните снимки по ред. Това ще помогне да се разбере как точно ще се развият събитията и какво трябва да се направи, за да се постигне успех.

Гадаене по сномка

1 В началото на октомври може да изглежда, че животът изглежда е спрял, но това не е така. Още в първите дни на месеца съдбата ще представи възможност да се направи пробив и да се отървете от мрачните настроения. Тези, които се съмняват в силните си страни, трябва да поемат увеличението на енергията , а също и да не забравят за укрепването на имунитета. Спортът, здравословното хранене и бойният дух ще ви помогнат да станете по-активни и да постигнете това, което искате.

2. Вторият месец на есента може да бъде чудесно време не само за постигане на цели, но и за намиране на място в живота. През октомври е важно да отделите време за себе си и личните си нужди, да не се страхувате да поискате помощ и дори да погледнете вътре в себе си, за да намерите отговори на важни въпроси. Промяна на имидж, нова позиция, развитие на таланти, покупки - всичко това ще донесе радост и ще ви развесели.

Ще успеете да се справите с всякакви трудности.

3. Октомври е чудесно време за самореализация. Този месец можете спокойно да отидете на пътувания или командировки, да установите бизнес контакти и да възстановите реда в личния си живот. Онези, които са самотни и тъжни, не трябва да се затварят в себе си, защото има много начини да намерите нови приятели и сродни души. 

4. Пътят към мечтата може да бъде трънлив, но трябва да се извърши независимо, след това ще се гордеете с успеха си. През октомври 2019 г. неприятностите могат да възникнат неочаквано и да предизвикат лошо настроение, но е важно да се разбере, че положените усилия със сигурност ще се изплатят в близко бъдеще. Обучителната сила на волята ще ви помогне да се мотивирате за успех, както и твърда вяра в собствените ви възможности. При това отношение нито един капан на съдбата няма да изглежда непреодолим.

5. Октомври е времето за изпълнение на желанията . Въпреки факта, че преди Нова година има много време, всеки може да стане магьосник за себе си. Приятните покупки ще добавят положителна нагласа, а новите пътувания ще станат възможност за мнозина да разширят хоризонтите и да се окажат в напълно нов бизнес. Дори времето за почивка да е доста назад, в почивен ден можете спокойно да планирате пътувания до съседни градове. Новите емоции и впечатления със сигурност ще ви помогнат да намерите пътя към щастието и просперитета.

6. Нищо чудно да казват, че от високо е много по-лесно да се види повече. През октомври подобна възможност ще бъде представена на всички, които не искат да се задоволят с малко. Промяна в работата, преместване, нови планове и прилагане на смели идеи ще станат възможни. Нагласянето на успеха ще помогне на подкрепата на близки, които със сигурност ще дадат ценни съвети. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft