Известна родна фолк певица жестоко пребита от мъжа си в хотел! (Снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Известна родна фолк певица жестоко пребита от мъжа си в хотел! (Снимки)
50573
Известна родна фолк певица жестоко пребита от мъжа си в хотел! (Снимки)

След тежка битка в съда, фолк певицата Роксана най-накрая е получила развод, само четири години след 3-дневната си сватба. Мотивът й пред Темида е бил системен физически и психически тормоз, научи ПИК.

Гласовитата ромка вече няма нищо общо с ученическата си любов - Калин, който раздавал правосъдие през почти цялото им съвместно съжителсво.

Насилието изместило любовта в семейното огнище скоро след пищната сватба, която се състоя навръх един от най-големите християнски празници - Голяма Богородица. Умишленият избор на датата обаче не гарантира щастливо, мирно и дълго съжителство на младоженците.

Източници от поп фолк средите информират, че Роксана е искала да се разведе има-няма година след брака си. Тогава фолкаджийката е била жестоко пребита от собствения си съпруг пред няколко свидетели в Пловдив. Калин придружил Роксана на участието й под Тепетата. Семейството отседнало в "Марица", където по малките часове на нощта окъснели гости станали свидетели на брутален семеен скандал, а фоайето на хотела било опръскано с кръвта на талантливата певица.

Какво е довело до жестоката караницата така и не станало ясно, но в разгара й обезумелият съпруг захапал половинката си по лицето. При вида на стичащата се кръв на Роксана й прималяло и тя се строполила безпомощно на пода. Същисаните служители на хотела искали да й окажат първа помощ, но бесният мъж на певицата ги заплашил да стоят на работните си места, ако не искат да им се случи същото.

Това не е бил първият и единствен случай, в който Роксана е била малтретирана от благоверния си. Певицата обаче дълго време е преглъщала болката и унижението с надеждата, че сцените на насилие в къщата й са отминат. Според близко до компанията на Митко Пайнера се е случвало Роксана да не може да поема планираните й участия, тъй като цялата е била в синини след поредната бойна акция на съпруга си.

От години върви слух, че чрез сила Калин се опитвал да вразуми съпругата си, която и след брака им му кръшкала. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft