Каква асиметрична прическа да си изберем, за да се подмладим моментално (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Каква асиметрична прическа да си изберем, за да се подмладим моментално (снимки)
30718
Каква асиметрична прическа да си  изберем, за да се подмладим моментално (снимки)

Началото на годината е времето за промяна. Асиметрията и леката небрежност са актуални сега - чудесно пространство за експерименти. Ако искате да внесете новост и свежест в живота си, асиметричната прическа е чудесна идея. Изданието ни ще ви каже какви решения ще бъдат модерни през 2021 година.

 

АСИМЕТРИЧНА ПРИЧЕСКА

През 2021 г. асиметрията ще бъде на върха. Това е не само модерно, но също така ще помогне за коригиране на чертите на лицето . Освен това всички са уморени от класическите прически. Искаме нещо необичайно. Изберете това, което ви харесва най-много: удължени коси, наклонени бретончета, обръснат врат или тазгодишният хит - съчетаващ две различни прически.

За кого е предназначена асиметрията?

Асиметричната прическа ще подхожда на почти всички. Ако имате кръгло, квадратно или пълно лице, нищо по-добро не може да си представите. Например, като използвате удължени нишки отпред, можете визуално да разтегнете лицето, като подчертаете скулите. Тези, чието лице, напротив, е твърде удължено, с помощта на асиметрия, могат да закръглят формата. Перфектно решение би било наклонения разкъсан бретон.

Асиметрията е доста нестандартен подход към подстригването, който също помага за корекция на възрастта. Необичайна прическа винаги отвлича вниманието от проблемните зони и несъвършенствата по лицето. Както можете да видите, асиметричната прическа е печеливша за почти всяка жена.

Изберете своя вариант

За коса със средна дължина можете да препоръчате боб с асиметрия . Това е доста често срещано решение, което не излиза от мода. Тази прическа е интересна с удължени нишки отпред. Като алтернатива можете да удължите само едната страна.

Друг добър вариант е асиметрично пикси . Изглежда прекрасно, ако направите странична раздяла и поставите удължените предни нишки от едната страна. Тази подстригване може да бъде допълнена със странични бретончета, които се простират до брадичката. Бретонът може да бъде гладък или накъсан. Последният вариант върви добре с каскадни къси прически.

Вариант за тези, които обичат да експериментират, е подстригването две в едно . Звучи малко странно, но изглежда луксозно. Само си представете: къса пикси от едната страна и удължен боб от другата. Комбинацията от нотка на момичешки дух с романтика и нежност. Този външен вид ще привлече милиони възхитени комплименти към вас

За най-смелите има и друго решение: прическа, обръсната от едната или от двете страни . Такава прическа ще подчертае вашата индивидуалност и ще даде малко смелост. За да се постигне ефект на уау, косата може да бъде боядисана в обичайния цвят или с шарка върху обръснатото. И така вниманието на всички със сигурност е гарантирано.

 

Асиметричните прически са прост и стилен начин да скриете несъвършенствата и да придадете на визията си обрат. Ако искате нещо ново, препоръчваме да изпробвате модерните опции за подстригване, описани по-горе. Споделете своя опит, ако носите асиметрична прическа или планирате скоро да промените имиджа си. Какви опции ви харесват най-много?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft