Какво издава формата на тялото ти за теб самата? Интересен тест с изненадващ резултат:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Какво издава формата на тялото ти за теб самата? Интересен тест с изненадващ резултат:
5202
Източник: blitz.bg
Какво издава формата на тялото ти за теб самата? Интересен тест с изненадващ резултат:

Характерът на една жена не е лесно да се анализира дори от опитен психолог. Но се оказва, че до голяма степен женският характер зависи от фигурата ни .

Ако не вярвате, направете сами теста по-долу - може би ще откриете интересни детайли за себе си!

В практиката дори съществува цяла наука, която се занимава именно с това ( връзката между формата на тялото и темперамента ) – физиономия. Тя изучава чертите на характера на база на физиката на индивида.

И така:

Погледнете внимателно снимката. Какъв е вашият тип фигура? Можете и сами да определите това, като застанете пред огледало, в което може да се видите в цял ръст и да разгледате формите си.

тип фигура

Фигура „Триъгълник“

Жените с този тип фигура са лидери по природа. Това си личи както в дома, така и на работното им място. Те обичат да контролират всички и всичко. Често се месят в живота на другите и дават нежелани съвети, което дразни много от приятелите им. В същото време те са самоуверени.

Обърнат триъгълник

Такива момичета са много откровени, никога не правят интриги и не се опитват да заблуждават никого. Те защитават възгледите си с ентусиазъм и не отстъпват по нищо на опонентите си. Мъжете се страхуват от тях, но в същото време ги уважават заради честността им.

Фигура пясъчен часовник

Много интересен тип темперамент! Жените с фигура на пясъчен часовник обичат да се срещат с нови хора и приятели, да общуват с хора от различни култури, да организират партита и да се забавляват с приятели. Такива дами не могат да живеят без положителни емоции.

Правоъгълна форма

Тези дами не обичат да привличат вниманието, но не можем да ги наречем мишки. Проблемът е, че те често се оказват по-различни от това, което останалите мислят. Често носят маска, под която се крие скромно и добро момиче. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft