Какво ще каже формата на очите за характера на мъжа

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Какво ще каже формата на очите за характера на мъжа
2539
Какво ще каже формата на очите за характера на мъжа

Характерът на мъжа може да се прочете по различни начини, но очите ще разкажат най-добре за енергията на силния пол. Обърнете внимание на формата на очите, за да опознаете по-добре силния пол.

Преди това експертите говориха за това как да прочетат характера на жената от формата на очите си . При мъжете също могат да се разграничат само четири вида очи, но енергията се отчита според малко по-различни параметри.

Дълбоко поставени очи

Мъжете с дълбоко поставени очи имат много нежен характер. Те се разбират добре с всички, като намират общ език дори с потенциални врагове. Те лесно успяват да диагностицират лъжи, неискреност. Да ги заблудиш е почти невъзможно. Често мъжете с такива очи мълчат. Те са склонни да натрупват гняв и след това рязко го изхвърлят върху враговете си.

Много е лесно да създадете силна и дългосрочна връзка с такъв мъж. Най-важното е да не го разочаровате. Такива представители на силния пол рядко имат проблеми с лошите навици. Такива мъже знаят как да се контролират, да се справят с недостатъците. Те са склонни да се стремят към дълбока самоанализ. Те често мислят за миналото.

Големи и кръгли очи

Те са много креативни личности с невероятен потенциал в тази посока. Такива мъже често са актьори, музиканти и писатели. Те са типични оптимисти, несериозни личности с нежен и изключително приятелски характер. Те се характеризират с щедрост, откритост. Те не обичат да си поставят определени цели, затова вървят напред по прищявка.

Силната интуиция им помага да вземат правилните решения. Те обичат и знаят как да работят в екип, въпреки че не винаги успяват да го направят добре, защото са несериозни, не винаги отговорни. Тези мъже мразят, когато другите мислят стереотипно. Те не се характеризират с консерватизъм във възгледите си за любовта и живота като цяло. Те са типични експериментатори.

Приближени очи

Струва си да се обърне внимание на това колко приближени са очите едно към друго. Ако сте забелязали това, тогава е безопасно да се каже, че мъжът е егоист, обича уединението и цени свободата. Ще бъде изключително трудно да позвъните на този. Такива хора са много внимателни при избора на приятели и любовници. Те са недоверчиви, но невероятно очарователни.

Имат жажда за точните науки. Сред мъжете с приближени очи почти няма творчески личности. Единственото изключение са музикантите, защото музиката също може в известен смисъл да се нарече точна наука. Такива мъже намират цел в живота още в ранна възраст, поради което постигат успех рано в избраната посока. Целенасочеността е най-голямата им сила.

Малки очи

Мъжете с такива очи често са песимисти. С тях винаги всичко не е наред, но те виждат това, което другите не виждат. Зад предпазливостта се крие питащ ум и желание да се знае всичко за всичко. Мъжете с малки очи са изключително ерудирани в най-различни области. Те имат вроден талант за управление на хора, за лидерство.

Такива мъже понякога им липсват живи емоции, но не им харесва, когато всичко в живота е хаотично, мимолетно. Спокойствието е по-важно за тях. Собствениците на малки очи са склонни да философстват, така че всяко повече или по-малко неприятно събитие в живота може силно да повлияе на тяхното самочувствие. Често такива представители на силния пол поставят на преден план финансовата страна на живота, а не духовната.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft