Какъв подарък ви е дала Съдбата с датата на раждане?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Какъв подарък ви е дала Съдбата с датата на раждане?
31360
Какъв подарък ви е дала Съдбата с датата на раждане?

За да разберете с какви способности ви е дарила Съдбата, трябва да се обърнете към вашата дата на раждане. Съберете всички числа на датата, докато получите число от 1 до 9 - това ще бъде номерът на вашия подарък. Например, вие сте родени на 11/03/1995. Съберете всички числа: 1 + 1 + 0 + 3 + 1 + 9 + 9 + 5 = 11. Ако имате двуцифрено число (като нашето например - 11), продължете да събирате числата, докато получите резултат от 1 до 9 .

1 + 1 = 2. Броят на талантите в този пример е 2. Когато броят на таланта е изчислен, остава само да прочетете неговата интерпретация и да разберете в коя област ще постигнете най-голям успех.

Брой таланти по дата на раждане:

1 - роден лидер

Вие знаете как да плените хората и да ги поведете. Вие сте инициативен, отговорен и комуникативен. Такива хора стават лидери. Дори в момента да не сте на висока позиция, знайте, че притежавате всички наклонности и вродени качества, които ще ви помогнат да заемете позицията на лидер. Действайте - ще успеете!

2 - миролюбивост и дипломатичност

Хората номер 2 са надарени с много способности. Тези, които са покровителствани от този брой таланти, знаят как да преговарят, да спечелят най-претенциозните хора и лесно да разрешават всякакви конфликти и спорове. Те са успешни в почти всяка област: от тях стават добри психолози, адвокати, дипломати и предприемачи.

3 - бодрост и вдъхновение

Такива хора се отличават с богатото си въображение, енергия и желание за творчество, както и способността да изразяват мислите си толкова убедително, че дори близките им хора не винаги могат да различат измамата от истината. Хората Тройка правят големи крачки в артистичните начинания, особено в актьорството.

4 - практичност и фокус

Способността ви да се концентрирате и щателно внимание към детайла е завидна! Хората Четворка успешно се справят с трудни изчисления и правят точни планове, поради което се реализират отлично във финансовата сфера, както и в архитектурния дизайн.

5 - любопитство и енергия

Склонни сте да анализирате, да влезете в същността на нещата и да измислите нещо ново, уникално. Хората Петица са надарени с неизчерпаем запас от сила и енергия. Те умело използват този ценен резерв, за да отворят нови хоризонти на знания за себе си и околните. От тях стават отлични учени, учители, археолози.

6 - дълг и лоялност

Такива хора са отлични педагози, учители, лекари. Като правило, дори ако сферата на тяхната работа е достатъчно далеч от горното, те се показват в това да помагат на другите: те оказват подкрепа, дават мъдри съвети и възпитават децата чудесно.

7 - психически способности и мъдрост

Вие сте надарени със силна интелигентност и аналитични умения. Такива хора са изключително проницателни: способността да „виждаме право през хората“ често се проявява дори в детството. Те успешно се реализират във всяка интелектуална дейност и творчество. Освен това някои от тях развиват свръхсетивни способности с течение на времето.

8 - воля и сила

Ще можете да намерите изход и от най-трудните ситуации и да преодолеете всички препятствия по пътя към целта. Номер Осем постигат голям успех във всяка област, която изисква морална или физическа издръжливост, особено в спорта.

9 - символ на творчеството

Родените под егидата на числото 9 се стремят да подобрят света. Такива хора са естетически възприемчиви и креативни, следователно те се реализират в творчески професии: словесно творчество, актьорско майсторство, музикална композиция.

Дай твоята оценка:
3 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft