Как да накараме мъжете да тичат след нас

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да накараме мъжете да тичат след нас
8794
Как да накараме мъжете да тичат след нас

Колкото и банално да започвам, трябва да кажа, че всяка жена има нуждата да бъде обичана, разбирана, да й се обръща внимание и да вижда пламъка в очите на мъжа срещу себе си, независимо на каква възраст е (жената). Може би много от нас са го намерили, а други са усетили, че мъжът до тях не е вече онзи, който кара краката им да се подкосяват, само като ги погледне.

В безкрайното лутане и търсене на "единствения" голяма част от жените попадат във водовъртежа на сивото ежедневие и се оставят на течението с думите "няма истински мъже".

За онези, които не са се предали и искат да го намерят, въпеки че се страхуват това да се случи, ще се опитаме да дадем няколко съвета, които ще им помогнат да върнат самочувствието си (то е най-важно) и ще попаднат на подходящия. 

Но как може да се направи това?

Решихме, че е необходимо да попитаме опитна жена, която е щастлива в брака.

Ето защо днес ще споделим с вас съвети на мъдри дами, как да бъде привлекателна жената в очите на един мъж и да го накара да тичам след нея. И възрастта няма никакво значение!

Как да привлечете достоен мъж

 

Бъди красива

Мислиш, че е банално? Не става дума за външна красота, която не се дава на всички. Има жени, които не са кой знае какво на външен вид, но мъжете ги следват по петите. Красотата трябва да е вътрешна. Намерете най-красивото в себе си и го направете най-доброто от вас. Мъжете обичат тези жени, в които имат нещо специално.

 

Разграничавайте се от другите

Това е продължение на предишния съвет. Трябва да можете да се представяте. И тук няма универсални съвети за всеки, просто помислете за качествата, които имате като най-добри, какви са вашите плюсове и минуси. Когато го разберете, подчертайте вашите достойнства и скрийте недостатъците. И това важи както за външния вид, така и за характера.

Усмивка

Топла и искрена усмивка може да направи истински чудеса. Когато една жена се усмихне, тя може да очарова всеки мъж.

 

Работете върху себе си.

Искате да очаровате приличен мъж, което означава, че трябва да се сравнявате. Трябва не само да изглеждате добре, но и да сте интересен човек. За мъжете е важно, когато една жена може да поддържа разговор. В края на краищата мъжете често се женят не за красавици, а за обикновени жени, с които има какво да си говорят. Развивайте се и винаги научавайте по нещо ново.

Бъдете ухажвани

И не, че трябва да похарчите огромни суми за скъпи процедури. Най-важното е да се грижите за себе си и за вашето тяло. Повечето хора оценяват естествената красота. Необходимо е да се внимава, кожата да е добре поддържана, дрехите подходящи, а фризурата в ред. Това са тези малки неща, които правят една жена елегантна.

Не бъдете арогантни.

Никой не обича арогантните и груби жени. Не доказвай на мъжа, че си по-умна и че знаеш всичко на света. Поне не е нужно да го правиш директно срещу него. Бъдете в състояние да слушате и поддържате разговора без арогантност. Понякога е по-добре да модерирате гордостта си.

 

Не се преструвайте, че нямате нужда от мъж.

Съгласна съм, че е малко вероятно един мъж да бъде привлечен от жена, която ясно показва, че не се нуждае от мъж. Понякога си струва да покажете на мъжа, че той е важен за вас, че правите някои неща за него и в някои отношения той е дори незаменим. Това подкупва мъжете.

 

Бъдете грижовни

Мъжете са като котките, много обичат грижата и обичта. Мнозина може да не са съгласни, но една грижовна жена, която готви добре и може да изглади риза, ще спечели сърцето на един мъж. И това не означава, че една жена трябва да бъде домакиня, просто грижовна и внимателна.

 

Дръжте на себе си

Независимо колко искате да впечатлите един мъж, никога не губете самоличността си. Нека той знае, че цената ви е висока и да чувства привилегията, че сте му обърнали внимание. Ако видите, че мъжът не ви оценява и не показва дължимото внимание и уважение, то това не е вашият човек. Тъй както героинята от поредицата "Анатомия на страстта" казва: "Помнете, че слънцето сте вие, не той!"

 

Поканете го на чаша кафе

Този начин е стар като света. Ако някой ви харесва, просто го поканете на чаша кафе. Ще започне разговор, ще имате възможност да го омагьосате. Чаша кафе, знаете ли, е началото на не едно семейство.

Съветите са изключително прости  и няма да бъде трудно да ги следвате. И в действителност наистина работят! На всичко, което казах, бих искала да добавя само едно нещо: Каквото и да става, винаги трябва да оставате сами със себе си понякога. Ако това е вашият човек, той ще ви обича за това кои сте наистина. Така че изберете подходящ съвет за себе си и бъдете щастливи и желани. Обичайте се!

И какви женски трикове използвате, за да привличате мъжете? Какво прави една жена най-привлекателна? Не забравяйте да споделите с нас в коментарите!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft