Как да помогнете на болно дете да се почувства по-добре

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Как да помогнете на болно дете да се почувства по-добре
1756
Как да помогнете на болно дете да се почувства по-добре

 

 

 

Ако когато детето ви се разболее, единственото, което е в главата ви, е как да накарате малчугана да се почуства по-добре, то се надяваме, че с тези идеи тук ще ви помогнем да постигнете целта си. Има няколко неща, които всеки може да направи у дома си и да донесе известно облекчение за настиналото дете.

Ето с какво да започнете.

Ранното хващане

Обръщайте внимание на ранните признаци на разболяване. Ако забележите, че детето ви изглежда пламнало или отпаднало, проверете температурата му. Щом уловите симптомите рано, заведете детето на лекар и ще решите проблемът преди да се е задълбочил.

Студени компреси

Поставете студена кърпа на челото на детето. Дори то да няма температура, ще се почувства по-добре, когато усеща хладината на компреса на главата си. През това време оценете ситуацията и решете как да действате.

Малко чист въздух

Ако детето няма сили и се чувства слабо, но няма други симптоми като болки и висока температура, пробвайте да го изведете на кратка разходка. Свежият въздух има възстановително действие и прави чудеса като осигурява облекчение за синузитни инфекции и гадене. Ако на детето му е твърде лошо, за да излиза, отворете прозорците в стаята.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft