Как лесно се разпознава евтината жена

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Как лесно се разпознава евтината жена
7364
Как лесно се разпознава евтината жена

Напоследък темата за "евтините жени" и жените "с класа" е много актуална поради деградацията на ценностти в традиционното българско семейство, липсата на морални стойности и лошия пример на родители, медии, които непрекъснато ни заливат с примери на поведение, което на 100% може да се окачестви като "евтино", убеждавайки ни, че именно то е стойностно и си заслужава да се подражава. 

Нека видим обаче чертите, по които можем да разпознаем "евтината жена":

Подчертано високомерие към персонала

Такива жени си позволяват да бъдат груби със сервитьорите, продавачите, администраторите на хотели, таксиметровите шофьори и т.н. 

Пренебрегване на провинцията 

За една евтина жена има само един достоен град - това е столицата. Тя говори за другите градове със злонамерена усмивка.

Освен това най-често самата тя също е от провинцията, но го крие.

Евтината жена се държи на обществено място така, сякаш няма никого наоколо 

Тя оправя чорапогащниците и сутиените си пред всички, говори шумно по телефона, може да започне кавга със събеседника си на обществено място. Речта й е пълна с жаргон и нецензурни изрази.

Денонощно демонстриране на всички аспекти от живота й в социалните мрежи 

Тя има десетки акаунти, всеки ден публикува гигабайти от снимки на своите несравними луксозни атрибути, например на фона на скъпите коли, които, разбира се, не са нейна собственост. Невъзможно е да се прецени истинското й богатство от тези снимки, защото такива жени се снимат само на места със статут. Допълнителен щрих е любовта към публичното излагане.

Предизвикателно поведение в клубовете

Такава жена със сигурност ще се опита да се качи на бара или да намери стълб, за да демонстрира своите спокойствие и красота. Вярно е, че по-често постига обратния ефект. Да, и да стоиш на пети след коктейлите е трудно.

Неподходящ външен вид 

Евтината жена винаги се стреми да бъде „на пазара“, дори когато дефилира към кофите за боклук. Тя се вози с метрото в кожено палто, купено на кредит или изпросено от мъж и е луда по маркови неща. Тя обаче няма свой собствен стил.

Евтината жена не излиза без грим 

И няма значение, че крещящият грим и маникюр я правят вулгарна и изглеждат особено нелепо с неподдържани коса и кожа. 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft