2 Ноември 2012
                
                1508282
            
                                                                        Рецепта за бързи катми
                                                                                                
                            Катми със сода
                                                                                                Катми без яйца
                                                                                                Марудници по родопски
                                                                                                Катми със суха мая
                                                                                                Лесни катми
                                                                                                Катми по родопски
                                                                                                Катми на сач
                                                                                                Традиционна рецепта за катми
                                                            
                Катми със сода
	2 бр. яйца
	250 г кисело мляко
	250 г вода
	300-400 г брашно
	1/4 ч.л. сода бикарбонат
	1 ч.л. сол
	1 ч.л. захар
	масло за намазване
Содата се разтваря в киселото мляко. Яйцата се разбиват. Добавят се киселото мляко, водата, солта, захарта и постепенно се сипва от брашното, до получаване на тесто, с гъстота на боза. Катмите се изпичат на сач или тиган, като след това се намазват с масло. Поднасят се с мед, сирене или сладко.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







