Кокосови пуканки с карамел
    
    
    
                
            
                27 Август 2012
            
            
            11031
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	8 чаши изпукани пуканки (по харесван от вас метод)
	3/4 чаша кафява захар
	1/3 чаша несолено масло
	3 с.л. царевичен сироп
	1/4 сода за хляб
	1 ч.л. кокосова есенция
	1 чаша неподсладени кокосови стърготини
	 
Сложете изпуканите пуканки в голяма намаслена купа. В дълбок тиган разтопете маслото и добавете царевичния сироп и кафявата захар. Загрейте на среден огън, разбърквайки, до завиране – около 4 минути. Отстранете тигана от огъня и разбъркайте вътре содата и кокосовата есенция. Сместа трябва да образува мехурчета и да изглежда въздушна и пухкава. Пресипете вътре пуканките и размесете с шпатула. След като се омесят добре, поръсете кокосовите стърготини върху карамелените пуканки.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








