24 Септември 2013
                
                830924
            
                                                                        Печени чушки в буркани
                                                                                                Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
                                                                                                Консервиране на капия
                                                                                                
                            Консервиране на пържени камбии
                                                                                                Печени чушки втори вид
                                                                                                Печени чушки с аспирин
                                                                                                Стерилизирани небелени чушки
                                                                                                Мариновани чушки
                                                            
                Консервиране на пържени камбии
	Продукти:
	10 кг камби или капии
	1 л олио
	500 г сол
	100 г чесън
	2 с.л. (20 г) черен пипер
	1,5 л оцет
	10 бр. дафинов лист
	
	Начин на приготвяне
	Избират се добре узрели чушки. Измиват се и се изчистват от дръжките и семената. Разрязват се на половинки и се изпържват леко в сгорещено олио. Оставят се да изстинат напълно. Нареждат се в буркани и се посоляват. Между редовете се поставят скилидки чесън, черен пипер и дафинов лист. Заливат се с олиото, в което са пържени, разредено с оцет. Притискат се с тежест и се съхраняват на студено.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







