24 Септември 2013
                
                830909
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Печени чушки в буркани
                                                                                                Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
                                                                                                
                            Консервиране на капия
                                                                                                Консервиране на пържени камбии
                                                                                                Печени чушки втори вид
                                                                                                Печени чушки с аспирин
                                                                                                Стерилизирани небелени чушки
                                                                                                Мариновани чушки
                                                            
                Консервиране на капия
	Продукти:
	10 кг зелени капии
	600 г сол
	200 г чесън
	3 връзки магданоз
	1 с.л. (10 г) черен пипер
	10 бр. дафинов лист
	500 мл олио
	4 л оцет
	Приготвяне:
	Измитите пиперки се изпичат на силен огън. След като изстинат се посоляват и се оставят да престоят 12 часа за да се отцедят. Нареждат се в съдове, като между тях се слагат скилидки чесън, черен пипер и дафинов лист. Отгоре се притискат с тежест. Заливат се с олио и оцет. Съхраняват се на студено.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







