24 Септември 2013
                
                830899
            
                                                                        Печени чушки в буркани
                                                                                                Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
                                                                                                Консервиране на капия
                                                                                                Консервиране на пържени камбии
                                                                                                
                            Печени чушки втори вид
                                                                                                Печени чушки с аспирин
                                                                                                Стерилизирани небелени чушки
                                                                                                Мариновани чушки
                                                            
                Печени чушки втори вид
	Продукти:
	2-3 скилидки чесън
	1 бр. морков
	1 с.л. олио
	1 ч.л. сол
	чушки
	Приготвяне:
	Нареждат се в буркан от 1 л скилидките чесън, 2-3 колелца морков, олиото и солта. Чушките се опичат и без да се белят се допълва буркана с горещите чушки. Затваря се и се обръща. Стои обърнат докато изстине.
Количествата в тази рецепта са за буркан от 1 л.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







