Рецепти за консервиране на чушки

вход през zajenata.bg
826689

Печени чушки в буркани

Продукти:
месести чушки (сорт капия), за предпочитане червени
сол


Начин на приготвяне
Чушките се почистват от семето, измиват, опичат и обелват. Посоляват се на вкус и се нареждат плътно в буркани, като се притискат, за да не остане въздух. Запечатват се с капачки и се стерилизират 20 минути.

Поднасят се като:
- салата, подправени с олио, оцет (лимон), магданоз, с прибавка на лук или чесън
- панирани, с доматен сос
- напълнени със сирене или извара и запечени във фурна
- нарязани и изпържени с яйца и сирене 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft