Рецепти за консервиране на чушки

вход през zajenata.bg
826610

Мариновани чушки

Продукти:
100 бр. червени чушки капии
1 и 1/2 ч. ч. оцет
1 ч. ч. захар
1/2 ч. ч. сол
1 ч. ч. олио

Приготвяне:
Чушките се изчистват от семената, опичат се и се обелват. Олиото се запържва и след като изстине към него се прибавят оцета, захарта и солта. Чушките се заливат с получената марината(ако е необходимо може да се добави още малко сол). Объркват се добре и се оставят да престоят 24 часа. Маринованите чушки се напълват в буркани. Стерилизират се 10-15 минути.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft