20 Май 2012
                
                97900
            
                                                                        Свински ребра с боб
                                                                                                Печена скумрия с домати
                                                                                                Спанак с ориз
                                                                                                Запечен боб на фурна
                                                                                                Картофена крем супа
                                                                                                
                            Котлети с лук, гъби и шунка
                                                                                                Яйца и сирене с лук на фурна
                                                                                                Лесни пролетни сарми
                                                                                                Тиквички кюфтета
                                                                                                Пиле с кашкавал
                                                            
                Котлети с лук, гъби и шунка
600 г свинско филе, 1 глава лук, 150 г гъби, 2-3 скилидки чесън, 1 връзка магданоз, черен пипер, 4 тънки резена шунка, 1/2 пакетче краве масло, сол
Задушете ситно нарязаните лук и гъби в маслото, прибавете счукания чесън, а като се изпари напълно водата, сложете ситно нарязания магданоз и черен пипер. Нарежете филето на 4 парчета. Начукайте всяко парче с чукче, сложете го върху парче фолио (по-голямо), отгоре разтелете от плънката, покрийте с резен шунка, а върху нея сложете още 1 лъжица плънка. По същия начин направете и останалите котлети. Загънете фолиото, наредете пакетчетата в тавичка, сложете малко вода и печете в умерена фурна. Поднесете с фолиото. Подходящи гарнитури са сварен ориз и пюре от спанак.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







