Какво да сготвя от понеделник до петък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
96577

Запечен боб на фурна

500 г смилянски боб
1 глава кромид лук
3 скилидки чесън
3/4 чаши олио
4 домата
магданоз
сол
пипер на вкус

 Боба се накисва от вечерта в студена вода, а на другия ден се вари на тих огън, докато омекне. След това се прецежда. Доматите се обелват от кожата и се нарязват на ситно. Лукът се нарязва на колелца, чесънът на ситно. Бобът се нарежда в тавата, отгоре се поставят нарязаните продукти, добавят се сол, пипер, олио и магданоза. Пече се във фурна около 40 минути.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft