Какво да сготвя от понеделник до петък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Котлети с лук, гъби и шунка
96577

Котлети с лук, гъби и шунка

600 г свинско филе, 1 глава лук, 150 г гъби, 2-3 скилидки чесън, 1 връзка магданоз, черен пипер, 4 тънки резена шунка, 1/2 пакетче краве масло, сол

Задушете ситно нарязаните лук и гъби в маслото, прибавете счукания чесън, а като се изпари напълно водата, сложете ситно нарязания магданоз и черен пипер. Нарежете филето на 4 парчета. Начукайте всяко парче с чукче, сложете го върху парче фолио (по-голямо), отгоре разтелете от плънката, покрийте с резен шунка, а върху нея сложете още 1 лъжица плънка. По същия начин направете и останалите котлети. Загънете фолиото, наредете пакетчетата в тавичка, сложете малко вода и печете в умерена фурна. Поднесете с фолиото. Подходящи гарнитури са сварен ориз и пюре от спанак.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft