Коя зодия ще се къпе в изобилие през Годината на Белия Вол - ТАРО прогнозата на Анжела Пърл

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Коя зодия ще се къпе в изобилие през Годината на Белия Вол - ТАРО прогнозата на Анжела Пърл
92554
Коя зодия ще се къпе в изобилие през Годината на Белия Вол - ТАРО прогнозата на Анжела Пърл

Каква ще бъде новата година: изпълнена с изненади като 2020 или спокойна и хармонична? Какви задачи и проблеми ще трябва да бъдат решени в близко и далечно бъдеще? Ще успеете ли да срещнете любовта на живота си, да смените работата си или да се преместите на ново място на пребиваване? Прогнозата за Таро за 2021 г. от очарователната Анджела Пърл ще ви помогне да хвърлите светлина върху тези въпроси

ПРОГНОЗА ЗА ТАРО ЗА 2021 г.

Овен

Важните промени ще започнат през първите месеци на новата година. Ще се появят възможности, които ще променят живота на Овена. Много Овни ще променят статута си през 2021 г.: ще се оженят или ще научат за бременност.

Нещо старо ще свърши, за да отвори пътя за новото. Във финансово отношение годината също ще бъде успешна. Много мечти ще се сбъднат в годината на Вола. Усмихнете се, годината ще бъде просто прекрасна!

Телец

Птицата на щастието ще подари на Телеца през новата 2021 година . Тази година ще бъде особено успешна за създаване на семейство и хармонизиране на сферата на личния живот.

Опитайте се да се откажете от обичайните си удоволствия поне шест месеца и се концентрирайте върху изграждането на финансов капитал. Особено добър период за успешни сделки е средата на лятото.

Близнаци

Стартът на годината ще бъде успешен благодарение на усилията, положени през 2020 г. Представителите на този знак ще могат да установят връзки с близки хора, да получат възможност да спечелят допълнителни пари и да станат участници в обещаващи проекти.

Преди да започнете нов бизнес, струва си да планирате всичко предварително. Преместването на ново място на пребиваване е възможно. Здравето няма да ви подведе!

Рак

„ Началото на годината ще бъде чудесно за Раците! "- прогнозира Анджела Пърл. Здравето ще бъде силно и ще има достатъчно пари за всичко, от което наистина се нуждаете.

Раците ще почувстват много сила и енергия за нови постижения. През първата половина на годината пътуванията до топлите страни са много благоприятни.

Лъв

Новата 2021 година за Лъв ще бъде много успешна. Карти Таро обещават на волевия хищник късмет във всичко. Смяна на работата или преместване ще бъде от полза.

Лъвовете могат да започнат нов бизнес или да получат голяма промоция, което ще доведе до факта, че те ще подобрят качеството на живот. За да запазите здравето си здраво, не забравяйте за почивката.

Дева

От началото на годината Девите ще усещат резултатите от своите дейности. Годината ще бъде много продуктивна във финансово отношение . Тези, които отдавна мечтаят да си купят кола, ще могат да си позволят скъпа покупка през зимата на 2021 година.

Нова позиция, нова работа, нов източник на доход или напредък и успехи. Именно по такива аспекти Девата ще има късмет през новата година. Пътуването в чужбина е благоприятно.

Везни

Първата половина на годината ще премине в очакване на нещо прекрасно. Може би много представители на този знак ще работят от вкъщи или ще учат дистанционно.

От пролетта ще дойде чувство на гордост от техните победи. Силата на чара и харизмата ще помогне на Везните да променят полето на дейност или да се изкачат по кариерната стълбица.

Скорпион

По отношение на емоциите годината ще бъде спокойна. Трябва да се избягва суматохата, за да не изпадне в немилост.Годината ще бъде успешна за бизнес срещи, приятелства и търсене на половинка.

Възможна е промяна на местоживеенето. Нов източник на доходи ще помогне за подобряване на качеството на живот. Добре е да започнете да усвоявате нови умения.

Стрелец

Периодът на изчакване ще приключи през януари 2021 г. Новите идеи или нови фирми ще започнат да се отплащат. Ще се отворят нови възможности. Добре е да започнете да учите.

В личния живот на Стрелец очакват добри новини и е възможна промяна в статуса. Новата 2021 година за Стрелец ще бъде активна, енергична и много полезна.

Козирог

През 2021 г.

Козирозите буквално ще водят хората. Мнозина ще изпитат сами какво представляват успехът и популярността.

В материален смисъл всичко ще бъде стабилно. Финансовият резултат ще зависи от изразходваните усилия. Здравето ще бъде силно!

Водолей

Чувствайте се свободни да изразите идеите си и да направите първите стъпки за реализиране на целите си. Ще започне нещо ново и това ново ще привлече цялото внимание на Водолея. Изгодно е да смените работата или дори сферата на дейност.

Трябва да бъдете по-внимателни с любовните отношения, които могат да възникнат от нищото. Годината подготвя повече от един емоционален капан за Водолей. Съществува риск представителите на този знак да бъдат очаровани от някой напразно.

Риба

Началото на годината ще бъде много активно. Ще има сила и желание за покоряване на нови хоризонти. Пътуването по работа е благоприятно.

Годината на Белия вол ще бъде за представителите на този знак време на постепенно развитие и постепенно разкриване на потенциала и във всички сфери на живота. Не насилвайте нещата, вървете по течението, но не се хващайте в мрежата на самоизмамата.

 

Дай твоята оценка:
3 от 12 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft