Коя от 4-те форми на ръката имате? Ето какво ви казва тя (снимка)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Коя от 4-те форми на ръката имате? Ето какво ви казва тя (снимка)
149133
Снимков материал: pixabay.com
Коя от 4-те форми на ръката имате? Ето какво ви казва тя (снимка)

Хиромантията е древна наука, която освен по линиите върху ръцете, може да разчете човешката съдба и по формата на ръката. Външната страна на ръцете ви точно може да покаже силните и слабите ви страни.

Освен да даде пълна информация за характера ви гаданието според формата на ръка може да ви даде и съвети, с които да коригирате навиците, които ви пречат.

Разгледайте внимателно 4-те основни типа ръце и открийте вашата, за да видите какво ви е дала съдбата и какво трябва да направите, за да се реализирате пълноценното.

Тълкуване на първата форма

Ръцете с първата форма се характеризират с квадратните длани и къси пръсти.

Притежателите на такива ръце са много практични хора и рядко се стремят към нещо, което знаят, че няма как да притежават. В характера им изпъкват лоялността и общителността, с която намират общ език с всякакъв тип хора.

Линии на Ръката

Хората с тези ръце подкрепят семейните традиции и с удоволствие изпълняват различни ритуали, които са наследили от предишните поколения. Тези хора твърдо вярват, че сами определят съдбата си и рядко чакат на чужда помощ или знамение, за да решат проблемите си. Хиромантите съветват тези хора да не завишават прекалено очакванията си към другите, както и да си позволяват от време на време да бъдат спонтанни.

 

Тълкуване на втората форма

Притежателите на втория тип ръка имат квадратна длан и дълги пръсти. За тях е характерно да правят всичко с голяма грациозност и лекота. Тези хора са много импулсивни и емоционални, като обичат да подчертават всяка своя дума или жест. Хората с тази форма на ръката имат разнообразни интереси и постоянно търсят нов източник на вдъхновение, тъй като без нови идеи и емоции се чувстват празни.

Тези хора избягват рутината и гледат на изневярата като смъртен грях. За тях е характерно да се губят до такава степен в илюзиите си, че напълно да загубят връзка с реалността. Хиромантите препоръчват на тези хора да търсят спокойствието чрез медитация и СПА-процедури.

 

Тълкуване на третата форма

Гадаене

Третата форма на ръката е продълговата с къси пръсти. Притежателите на тези ръце са много нервни, което се дължи на излишъка им от енергия. Тези хора са отлични организатори и притежават таланта с лекота да манипулират околните. Хората с този тип ръка се интересуват от всичко ново и неизследвано, заради което обичат да тестват върху себе си различни нови неща.

Обикновено тези хора за позитивни и лесно се вписват в екип. Хиромантите съветват тези хора да си почиват повече, за да не претоварват нервната си система.

 

Тълкуване на четвъртата форма

Четвъртият тип ръка е продълговата с дълги пръсти. За тези хора са характерни непрестанните съмнения и противоречия, от които се измъчват. Хората с тези ръце са много чувствителни и лесно се поддават на чуждо влияние. Обикновено притежателите на тези ръце са творци и с лекота умеят да улавят всяка една емоция.

Хората с тази форма на ръката се интересуват повече от духовното, отколкото от материалното. Хиромантите съветват тези хора да не робуват на навиците си, а непрекъснато да търсят нови преживявания.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft