Край на враждата: Маги Халваджиян и Рачков отиват при Слави! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Край на враждата: Маги Халваджиян и Рачков отиват при Слави! (Снимки):
1692
Източник: blitz.bg
Край на враждата: Маги Халваджиян и Рачков отиват при Слави! (Снимки):

Въпреки, че в Би Ти Ви вече има ново шоу на мястото на "Шоуто на Слави", шоуменът от Плевен все пак продължава да е №1 за своите заклети фенове и привлече доста зрителски интерес към новосформираната си телевизия.

Като хитър ход срещу конкуренцията Слави лека-полека започна да придърпва към екипа и новата си телевизия качествени кадри от конкуренцията. Най-новото му попълнение е Димитър Рачков, а също така и Магърдич Халваджиян, с който доскоро враждуваха и дори водеха съдебни битки. 

Слави и Маги Халваджиян

Още тази вечер, когато е и пилотният епизод на новото шоу на мястото на Слави в bTV, той е поканил Димитър Рачков с цел трупане на рейтинг.

Шоуто вече е заснето, но зрителите ще го видят след броени часове. По време на снимките обаче се случило нещо, което ще остане в историята като един от най-големите обрати. 

Вечно враждуващите Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян ще се помирят, а предаването ще бъде толкова емоционално, че ще видим Дългия да се разчувства така, както никога досега. 

"Димитър Рачков е изключително забабен, изключително чаровен и за мен е щастие, че работя тази работа и успяхме да направим такова шоу с него. Участва още Краси Радков, дори се включи Магърдич Халваджиян по скайп, без да знам аз. Беше много емоционално", призна Слави Трифонов.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft