Личният пророк на Сталин направил кошмарно предсказание за 2021 година

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Личният пророк на Сталин направил кошмарно предсказание за 2021 година
2084
Личният пророк на Сталин направил кошмарно предсказание за 2021 година

Волф Месинг е един от най-прочутите пророци, живели в Русия през XX век. Той е известен и с това, че лично е споделял виденията си и със сина на Йосиф Сталин - Василий.

Месинг посочил до точност датите на Деня на победата във Великата отечествена война, както и на кончината на Йосиф Сталин, с когото бил близък приятел. Месинг лично информирал и наследника на диктатора за предстояща опасност, благодарение на което го спасил от сигурна смърт.

Предвещал и собствения си край. Известният гадател предсказа появата на опасна зараза през 2020 г. За 2021 г. пророкът е казал, че същата зараза, която ще мъчи човечеството през цялата предходна година, постепенно ще започне да намалява и нейното разпространение ще спре.

Хората няма да измрат така, както динозаврите навремето, подчертал той в прогнозата си. Според ясновидеца обаче тежки времена щели да настъпят за цяла Европа в политически план. Що се касае до Русия, през идната година щял да се появи нов пророк, който да поведе нацията към по-добри времена.

Той ще създаде свое собствено учение, което бързо ще се разпространи по целия свят и ще обедини цялото човечество. Волф предсказва и възникването на голям конфликт между Китай, Япония и Южна Корея, който ще започне през 2021 г. и ще продължи доста дълго време. По думите му, краят на враждата между тези три страни вероятно щял да завърши с война между тях. 

Дай твоята оценка:
4 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft