Луд късмет ще подгони тези 5 зодии, но едва след като чукнат 40-те:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Луд късмет ще подгони тези 5 зодии, но едва след като чукнат 40-те:
6749
Луд късмет ще подгони тези 5 зодии, но едва след като чукнат 40-те:

С трепет четем хороскопа си сутрин в очакване да видим какво ни е приготвила съдбата. И макар идната високосна година да се очертава успешна за голяма част от зодиите, днес ще ви представим 5-те зодии, които ще се радват на феноменални успехи, но едва, след като навършат 40 години.

Ето 5-те зодии, при които късметът идва след 40-те :

 

Овен

За Овена истинският успех идва едва след 40 - 42 годишна възраст. По това време представителите на знака най-накрая намират престижна работа и получават шанс наистина да се изправят на крака. Финансовата им стабилност дава възможност да насочат вниманието си към семейството.

Телец

Телецът е доста бавен знак по природа. Те се страхуват да не направят грешка, затова изграждат кариерата си с повишено внимание. Представителите на знака също не бързат да създават семейство, защото искат да намерят този, с когото ще преминат през живота. Ето защо за Телеца времето на активен живот започва едва след 40 години, когато е натрупан достатъчно опит.

късмет по хороскопа

Дева

Девите също ще постигнат всичко желано, но едва в една доста зряла възраст. Според астролозите най-успешното време за обогатяване и вътрешно развитие сред представителите на знака идва след 47-годишна възраст. По това време Девата вече знае коя е, което й помага да успее и да се съсредоточи само върху най-важното в живота.

Стрелец

Стрелецът възвръща контрола над съдбата си едва когато навърши 40-годишна възраст. До този момент те са натрупали достатъчно опит и от хора, обичащи свободата, се превръщат в добри семейни личности. Ако обаче празненствата в младостта не са били достатъчни, тогава вътрешната природа на Стрелеца ще вземе своето влияние в зряла възраст, предупреждават астролозите.

късмет и зодии

Водолей

Любителите на риска Водолей в случай на неуспех няма да повторят грешката си. Само с възрастта идват определени мъдрости и мир, което позволява на Водолея да определя житейските си приоритети. След 40 години желанието за риск избледнява, а семейните ценности и общата хармония със себе си излизат на преден план. 

Дай твоята оценка:
3 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft