Маги от Ергенът си е татуирала името на годеника на Анелия-Снимка

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Маги от Ергенът си е татуирала името на годеника на Анелия-Снимка
145603
Снимков материал: pixabay.com
Маги от Ергенът си е татуирала името на годеника на Анелия-Снимка

Явно неслучайно няколко от участничките в "Ергенът" обвиниха Маги, любимката на Алек Младенов, че обича луксозния начин на живот и няма начин да отиде на палатка за романтично преживяване с мъжа на мечтите си. Жени като Магдалена Томова са свикнали на скъпи дрехи, скъпи бижута и скъпи екскурзии.

Това обаче е така не защото е работила здраво, за да може да си го позволи, а защото винаги до себе си е била с мъж, който й урежда всичко това.

Блондинката се похвали в предаването, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Тази работа обаче й е уредена от бившия й приятел. Едва ли има заблудени, които смятат, че жена на 30 г., без почти никакъв трудов стаж, може направо да стане управител.

Един друг мъж пък й е осигурил доста скъпарски мигове преди 3 години. Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до съвсем скоро топлеше леглото на фолк певицата Анелия

.

Интересното е, че явно бъдещата тогава звезда в „Ергенът“ е била луда по Любо, поне по парите му. За да го задържи, си е татуирала името му, което ще видите в снимката по-долу.

Според запознати към днешна дата Маги продължавала да има този татус, но го трансформирала в „Любов“, за да не смущава бъдещите си любовници. И все пак да любиш жена с татуировка, посветена на друг, си е унижение за всеки мъж.

Сред унизените мъже се нарежда и самият Александър Младенов. Ергенът си тръгва сам от Гърция, като на финала не може да избере между по-възрастните от него Магдалена и Надежда. Историята обаче има продължение. Няколко месеца след финала Алек и Маги се засекли случайно на събитие и възобновили контакт, прераснал в любовна връзка. В момента те са двойка, колко и да не си подхождат във всяко едно отношение.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft