Майка ми се омъжи отново, когато беше на 47 години с четири деца

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Майка ми се омъжи отново, когато беше на 47 години с четири деца
7333
Майка ми се омъжи отново, когато беше на  47 години с четири деца

Често чувам разговори на неомъжени жени с деца, че е трудно да се оженят. Искам да ви разкажа как се е омъжила майка ми на 47 с четири деца!

Майка ми мислеше за проблемите на потомството твърде късно, когато навърши 34 години – за първи път забременяла с мен.

Тя никога не е молила баща ми за помощ, винаги го е предпазвала от ежедневни проблеми и детски викове.

След шест години , още една бременност. Трима !!!Лекарите бяха много разтревожни за майка ми, вече беше над 40,а чакаше още три деца – те се страхуваха, че тя не може да понесе това, но майка ми изненада всички. Скоро се родиха моите трима братя. Вече искаше помощ от баща ми . Той беше много недоволен.

След като каза, че е спестил пари, и е тясно да живеем в двустаен апартамент и затова предлага да го продадем и да купим по-голям. Майка скочи от щастие, но щастието не продължи дълго. След като майка ми подписа разрешението за продажба, баща ми продаде апартамента и изчезна. Както се оказва по-късно, той е уморен от толкова много деца, жена му е остаряла и има любовница. Те се разведоха. Мама подаде молба за издръжка, но той не плати. Не можеше да оспори продажбата на апартамента.

Преместихме се в едностаен апартамент, който остана от баба ми . Беше много трудно. Малко място , пари, храна и винаги плачещи трима ми братя . Когато те отидоха в детската градина, стана малко по-лесно, поне успявах да си свърша домашното. В детската градина, което тя не знаеше, те мислиха, че майка ми е баба на тризнаци. Тя изглеждаше по-стара, заради вечната умора.

Баща ми не ни посещаваше, не помагаше и близките му по същия начин. Нас четиримта той просто ни изтри от живота си.

Мама вече нямаше намерение да се ожени, не вярваше, че е възможно, но съдбата реши друго. Един ден отиде на разходка с братята ми в парка, а аз отидох с нея да й помагам . Тя седеше тъжно на пейката, един мъж минаваше и спря.

– Защо толкова красива жена е тъжна?
– Човече, какво ти трябва?
– Може ли да се запознаем? Или сте женени?
– Не съм , но имам четири деца, трима от които сега си играят в пясъчника.

Тя стана и отиде към братята ми.

Следващият път, когато го срещнахме отново, той се опита да говори с нея, после отново. Мама най-накрая се отказа да се дърпа. Те се смяха в парка, говориха. Тогава една нейна приятелка предложи да остане с нас и тя да отиде на среща с този мъж . Четири месеца по-късно той й предложи брак. Подкрепих мама.

Приемен баща човек със средни доходи, но той не се страхуваше да вземе жена с деца. Сега са заедно 12 години. Искам да кажа, че той е най-добрият баща . Той носи майка ми на ръцете си, отнасяше се към нас като към свои деца.

Той ни отгледа всички, през всичките тези години той ни гледаше, докато майка ми е на работа, но заплатата й беше малка . Всяка вечер той ни четеше приказки, в неделя ставаше и правеше палачинки , за да поспи мама по-дълго. Е има такива мъже.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft