Мамини синчета-Известните актьори и техните майки-Като две капки вода са!-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мамини синчета-Известните актьори и техните майки-Като две капки вода са!-Снимки
23574
Мамини синчета-Известните актьори и техните майки-Като две капки вода са!-Снимки

Като неписано правило дъщерите обикновено приличат на бащите си, а синовете на майките си. И тези звезди не са изключение от правилото, те не само имат външна прилика, но и изражението на лицето, маниерите и много други.

Ще ви представим Том Круз, Пиърс Броснан, Орландо Блум Джони Деп, Силвестър Сталоун и техните майки.

 

Том Круз

Мама подари на звездния си син Том Круз широка холивудска усмивка. Том Круз, известен холивудски актьор, плени всички фенове с широката си усмивка. Изглежда, че усмивката му е залепена за лицето. С усмивка синът и майката имат еднакво присвити очи.

 

Пиърс Броснан 

Май Кармихайл, аристократ по рождение и майка на Пиърс Броснан, в младостта си е подлудила много богати мъже. Синът й Пиърс Броснан прославя Холивуд като разбивач на дамски сърца. Очевидно наследствен.

 

Орландо Блум

Госпожа Блум нямаше да може да се откаже от родство с красивия Орландо, даже да искаше. Въпросът е не само във вътрешното сходство, но и във външното. Романтиният герой Орландо е копие на майка си Соня.

 

Джони Деп

Ако сравните снимката на Джак Спароу - Джони Деп и снимката на майка му Бети Сю, можете да видите изразителни черти на лицето, меки линии на брадичката и очарователна усмивка.

 

Силвестър Сталоун

Ако известният актьор Силвестър Сталоун се загледа в майка си, тогава това е еквивалентно на това, как той оглежда себе си в огледалото. Лека асиметрия на външен вид се открива и в майката на героя на Рамбо, а не в резултат на боксьорските му двубои, както мнозина смятат.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft