Мариана Векилска вече е безработна - ето как се издаде (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мариана Векилска вече е безработна - ето как се издаде (Снимки):
4280
Източник: razkritia.com
Мариана Векилска вече е безработна - ето как се издаде (Снимки):

Вече няколко пъти писахме, че Мариана Векилска напоследък по-често прескача в родината от Брюксел, а времето тук използва предимно за забавления и разкрасяване. След като напусна временно родината, за да преследва кариерата в белгийската столица, ето че май има ново развитие на нещата покрай бившата водеща.

Самата Векилска обяви, че се самоосигурява и така индиректно се издаде, че с кариерата в Брюксел е свършено. Тя е напуснала престижния пост , заради който емигрира.

Около една година бившата водеща на бТВ бе една от експертите на Европейката комисия, която се занимава с безопасността във въздухоплаване. Как сексапилната журналистка попадна там и до днес не става ясно, но пък заплатата й била повече от впечатляваща – 12 бона на месец.Мариана Векилска без грим

Тв звездата явно е срещнала препъни-камък с новата си професия защото Векилска непрекъснато се връщаше в родината като се появяваше на светски мероприятия и по столичните заведения. Мариана била в София не само за уикендите както правят повечето българи, които работят в евро институциите, а за по-големи периоди от време.

Вместо да прекара свободното си време с детето, екс водещата била забелязвана често по нощните барове и по клиниките за разкрасяване. През последните няколко месеца журналистката си направила не по-малко от десет процедури, за да си съхрани младежкия вид.

Откакто стана на 45, Векилска се запали по иновативните методи в пластичните  интервенции. Тя пръснала повече от 3 бона за ботокс в устните и опъване на бръчките. В социалните мрежи коментират, че не е останало свободно място по лицето, което да не е набодено с игла.

Тя не се притеснява да афишира как се подлага на процедури като пуска снимки от клиниката, на които се вижда как я боцкат, които преди време ви показахме.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft