Мариана Векилска настъпи Ани Цолова по мазола - задава се нова война между двете:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мариана Векилска настъпи Ани Цолова по мазола - задава се нова война между двете:
46265
Източник: pik.bg
Мариана Векилска настъпи Ани Цолова по мазола - задава се нова война между двете:

Това не е първият конфликт между две от любимите лица от екрана - Мариана Векилска и Ани Цолова . Още навремето, когато Ани прохождаше в телевизията, между двете имаше своеобразна конкуренция.

Но сега бившите колежки са на път да заформят нова "престрелка".

След като преди месец Векилска обяви, че вече е самоосигуряваща се, и призна, че е напуснала апетитния пост в Брюксел, заради който прекъсна тв кариерата си, сега Мариана нанесла удар под кръста на Цолова, като изкопирала бизнеса ѝ. От няколко седмици насам бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ се хвали, че вече е журналист на свободна практика, както и треньор по публична реч .

Плановете на Векилска били, след като животът в България се върне към нормалния си ритъм, да започне да организира и изнася семинари на начинаещите в журналистиката, въвеждайки ги в тайните на телевизията и тънкостите на говоренето пред публика. Именно с това обаче в последните близо 3 години се прехранва и Ани, от която бившата ѝ колежка всъщност решила да заимства идеята .

Когато слухът за новото начинание на Мариана стигнал до ушите на Цолова, тя не останала никак доволна от чутото. И без това трудно успявала да привлича участници за семинарите си, а сега конкурентката ѝ щяла да отнеме част от нейните клиенти. Още когато бившата екранна партньорка на Виктор Николаев се захвана с това начинание, мнозина нейни колеги бяха скептични и смятаха, че едва ли ще може да изхранва семейството си с подобен тип работа. Оказа се обаче, че от всеки участник в семинарите ѝ Цолова прибирала по 300 лева и в крайна сметка си докарвала добри пари.

Всъщност конфликтът между Векилска и Цолова датира отпpeди повече от 10 гoдини. Toгaвa Aни зaмecти Mapиaнa в „Taзи cyтрин", тъй ĸaтo втopaтa излeзe в oтпycĸ пo мaйчинcтвo. Тогавашните шефове на Би Ти Ви oбaчe ocтaнaxa мнoгo дoвoлни oт Aни Цoлова, зapaди ĸoeтo я ocтaвиxa зa пocтoяннo дo Hиĸoлaй Бapeĸoв. Toвa пpaти Mapиaнa Beĸилcĸa в нoвинapcĸaтa eмиcия, пpи тoвa не в цeнтpaлнaтa, a oбeднaтa, докато Цолова не спря да трупа слава и да дърпа професионално напред. 

Дай твоята оценка:
2 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft