Мариана Векилска с 5-цифрена заплата в Брюксел - ето с какво точно си изкарва хляба там:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мариана Векилска с 5-цифрена заплата в Брюксел - ето с какво точно си изкарва хляба там:
9634
Източник: HotArena
Мариана Векилска с 5-цифрена заплата в Брюксел - ето с какво точно си изкарва хляба там:

Откакто заряза журналистиката и замина за Брюксел, малко се знаеше за това, с какво точно се занимава бившата водеща Мариана Векилска . Вече 9 месеца тя е в столицата на Белгия, но отказва да разкрие с какво замени журналистиката .

Данни от професионалната й визитка показват, че тя е част от Евроконтрол - европейска организация, която се занимава с безопасността на въздухоплаването.

Как Мариана е попаднала в структурата и дали притежава нужните квалификации да се грижи за стратегиите за планирането на управлението на европейското въздушно движение, не е ясно, но е факт, че постът й е сред най-апетитните.

Мариана Векилска

Тя е нещо като мениджър на отдела за работа с клиентите.

Бърза справка показва, че заплатата за позицията й е от порядъка на 3 до 6 хиляди евро, което ще рече, че само за месец тя може да прибира 12 хиляди родни лева.

Със сигурност това е повече от заплатата й в БТВ, където тя изкара 18 години. В Белгия звездата си е наела цяла луксозна къща, тъй като не си представяла да живее в апартамент. Отделно от това тя праща издръжка и за сина си Момчил, който след развода й с радиоводещия Симо Колев, остана да живее с баща си в София.

Към момента тя няма никакви намерения да се връща у нас, още повече, че се надява един ден да успее да се влее в политиката, предават от Ретро. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft