Марс се намира в Рак - Ето какво предвещава това-Няколко зодии са много облагодетелствани

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Марс се намира в Рак - Ето какво предвещава това-Няколко зодии са много облагодетелствани
2131
Марс се намира в Рак - Ето какво предвещава това-Няколко зодии са много облагодетелствани

Планетата Марс, която отговаря за начина, по който се борим за това, на което държим,  минава през Рак,  символизиращ дома и семейството, сигурност и грижа. В този период ще бъдем особено чувствителни и заредени с емоция.

Ще бъдем готови да подкрепяме близките си и приятелите си, като в същото време ще ни трябва и на нас самите подкрепа. Марс преминава през Рак от 16.05. до 01.07. 2019.

Не е изключено да впрегнем енергията си в преследването на някоя важна за нас цел. Престоят на Марс в Рак ще е подходящ за отделяне на внимание на родителите и семейството, преподреждане или преаранжиране на дома, както и за планиране на бъдещите ангажименти. При всички случаи ще сме съсредоточени, борбени, целеустремени и внимателни при изпълнението на задачите, които си поставим и започнем. Периодът ще е най-добър за водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са силно интуитивни и ще съумеят да използват пълния си потенциал, успешно постигайки големи професионални и личностни успехи.

Повечето от тях ще положат началото на нещо значимо, като започнат нова работа или нова професионална дейност, други ще имат успехи на любовния фронт, стартирайки или задълбочавайки романтични взаимоотношения. Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв по всяка вероятност ще нищят любовен проблем и ще търсят яснота и разбирателство.

Ако са достатъчно откровени, търпеливи и разбиращи нуждите на другия, нещата ще се подредят по желания от тях начин. Земните знаци Телец, Козирог и Дева ще се впуснат в политически, обществени или социални каузи. Те ще имат полза от приятели или познати. Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци може да имат истински прозрения във връзка с финансовото им състояние и да им хрумнат добри идеи за инвестиции или нови бизнес начинания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft