Меркурий навлиза в Риби - интуицията се събужда, възход на чувствата и романтиката. Ето какво да очаква всяка зодия:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Меркурий навлиза в Риби - интуицията се събужда, възход на чувствата и романтиката. Ето какво да очаква всяка зодия:
14494
Меркурий навлиза в Риби - интуицията се събужда, възход на чувствата и романтиката. Ето какво да очаква всяка зодия:

В началото сме на един много интересен астрологичен период - Меркурий навлиза в Риби , а какво носи това за всеки от нас, вижте по-долу:

От 4 февруари ще трябва да разчитаме на интуицията и въображението повече от всякога, защото Меркурий ще се настани в знака на Рибите и ще предложи нов поток на мисълта. Ще бъдем по-разсеяни, а и вероятно ще се чудим защо така и не разбрахме нещо от разговора или пък ние самите се загубихме в обяснението.

Меркурий транзит

Всичко това идва след будния и дори превъзбуден период на планетата във Водолей, когато ни се искаше да пишем и говорим едновременно, за да не изпуснем нещо в колектива.

Рибите са последният знак от зодиака – силата на подсъзнанието и недоловимото е с размерите на океан, който чака да ни залее, ако не се потопим доброволно. Въпросът е как да се случи това, така че да изплуваме на повърхността? Водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, се свързват с неосъзнатите страхове, но и с най-високото ниво на сетивност.

Ако чувстваме мисълта ни неясна, нека се опитаме да разберем какво се опитва да ни каже подсъзнанието. Себеизследването и свързването с въображението ще ни позволят да открием нови отговори кои сме, как комуникираме и разсъждаваме.

Меркурий в Риби ще очаква от нас и да потърсим място на Нептун (управител на знака) в нашето ежедневие – за едни това ще са медитации или духовна работа, а за други ще бъде повече емпатия. Опитайте се чувате в дълбочина и да разберете от какво наистина се нуждаят хората около вас.

Повече подкрепа? Изслушване? Разбиране? Осигурете го и разкрийте себе си с помощта на думите. Периодът ще носи вдъхновение на тези, които искат да изразят творчески себе си през писане. Да не забравяме, че и Венера все още е в Нептуновия знак и романтиката е във въздуха!

Меркурий ще ни провокира да витаем на работното място, докато са подготвяме за ретроградния му период от 17 февруари. Добре е още в началото на месеца да сме предпазливи към цифрите и малките букви, защото Рибите се вълнуват от други, по-абстрактни неща.

В ретроградния период, който ще продължи до 10 март, по традиция ще оставим встрани всички важни документи, нови покупки и ремонти. И отново по традиция – много от нас ще се върнат към всички недовършени за поправяне неща. Най-важното е да се вслушате в себе си и да не забравяте най-древния навигатор – интуицията!

А какво да очаква всяка зодия от този период – разберете в галерията!

ОВЕН

зодия овен

От всички знаци, Овенът изпитва най-много затруднения този месец. Изпитваш затруднения да вербализираш мислите и чувствата си и когато намериш думите да изразиш себе си, все още се чувстваш, сякаш никой не слуша. Трябва ти време насаме със себе си. Меркурий в Риби е време за почивка, релакс, мечтаене и презареждане на батериите, така че го раздавай по-лежерно.

ТЕЛЕЦ

зодия телец

Ти си логичен, практичен земен знак, така че всъщност не си нагъл и емоционален като Риби, но можеш да си прекараш чудесно с този транзит. Отвори се към приятелите си, кажи им колко много ги цениш и разпръсни любовта! Странична бележка: това също е отличен момент за създаване на нови приятели и работа в екип!

БЛИЗНАЦИ

зодия близнаци

Знаем, че обичаш да живееш ден за ден, но Меркурий в Риби те насърчава да погледнеш към бъдещето. Кои са най-големите ти професионални цели? Как искаш да повлияеш на света? Кой искаш да бъдеш? Сега е моментът да направиш сериозни планове за бъдещето, на които всъщност можеш да се посветиш. Не стартирай нови големи начинания сега (ретроградният Меркурий предстои). Направи план. Запиши го. Работи по него.

РАК

зодия рак

Това е отварящ очите, обогатяващ ума ти транзит. Всички въпроси, свързани с висшето образование, пътуванията и духовността стават все по-важни за теб сега и можеш да очакваш скоро да получиш важна информация по тези въпроси. Поговорката „всеки ден научаваш нещо ново“ звучи особено актуално за теб, докато Меркурий е в Риби, така че ако се появи възможността да пътуваш или да научиш нещо ново – грабни възможността!

ЛЪВ

зодия Лъв

Твоят знак е прословут егоцентрик (нищо лично!). Рибите пък са състрадателен, безкрайно щедър, архетипният мъченик на зодиака. Така че не е изненада, че транзитът на Меркурий от Риби може да ти се стори като нещо далечно от теб. Това е период, в който започваш да разбираш, че не винаги става въпрос за теб. Други хора (и техните мисли, чувства и ресурси) оказват влияние върху това кой си и какво правиш, вярваш или не, и това е особено вярно за най-дълбоките ти взаимоотношения. Откриваш точно колко влияят най-близките ти връзки сега и виждаш как допринасяш за живота на близките си. В състояние си да разбереш себе си, партньора и отношенията си на дълбоко ниво.

ДЕВА

зодия Дева

Твоят знак е абсолютният фаворит на Меркурий, но в момента си и най-нелюбимият знак на Риби, които са твоята пълна противоположност. Това е период, в който може да почувстваш, че отношенията ти не са в съответствие и си по-фокусиран върху другия човек, вместо върху себе си – но това е добре! Меркурий в Риби е транзит, който ще те научи на повече за себе си чрез твоите взаимоотношения, независимо дали в сексуален, романтичен, платоничен или професионален план. Бъди социален, започвай разговори с други хора и използвай този период, за да работиш върху подобряването на отношенията си и превръщането на всяка нова връзка в нещо невероятно.

ВЕЗНИ

зодия везни

Докато Меркурий преминава през Риби, вниманието ти се насочва към две области на живота: работа и здраве. По време на работа се свързваш повече с други хора и получаваш важни съобщения, така че често проверявай и папката си със спам (невероятно предложение за работа или професионална възможност може да се крие там!). В сферата на здравето това е чудесно време да реорганизираш ежедневната си рутина, така че да можеш да си сигурен, че се справяш отлично, грижиш се за себе си и живееш по продуктивен начин, който е благоприятен за по-щастлив и по-здравословен живот.

СКОРПИОН

зодия скорпион

Научаваш се да се отваряш към другите. Обичаш да вдигаш стени около себе си и да прикриваш истинската си същност пред другите хора, докато не им се довериш на 100%, но сега осъзнаваш, че не е нужно да си толкова прикрит и потаен. Обичаш силно, бориш се по-силно и си неудържим, защото си най-емоционалният страстен знак. Изрази себе си! Сподели мислите и чувствата си с другите – особено в любовния си живот. Имаш повече дълбочина от всеки друг и имаш какво да предложиш – дължиш това на себе си и на другите, така че си позволи да се откроиш и да покажеш колко си невероятен.

СТРЕЛЕЦ

зодия стрелец

Мечтателното, мъгляво влияние на Меркурий в Риби те вкарва в дълбините на чувствата ти. Спомени от миналото, особено по отношение на личния живот и семейството, се появяват в момента – този транзит е върховният взрив от миналото. Сблъскваш се с това кой си наистина и как събитията от миналото (тези, за които си отговорен, и тези, които са причинени от други) са формирали човека, който си сега. Всъщност се връщаш към корените си и се запознаваш отново с миналото, но спокойно – ще преживееш този емоционално бурен транзит с лекота.

КОЗИРОГ

зодия Козирог

Третият дом на твоята диаграма (известен още като зоната на комуникацията) се осветява от Меркурий в Риби. Планетата на комуникация в зоната на комуникация звучи обещаващо, но тъй като Меркурий се чувства някак примирен в Риби, това не е толкова лесно, колкото изглежда. Ти си прагматичен, но Рибите са мечтателни и емоционални. Вместо да общуваш и мислиш по логичен, прецизен начин, сега се научаваш да споделяш чувствата си повече. Отваряш се повече към другите (и към себе си) и можеш да осъществиш невероятни нови връзки с Меркурий в Риби, ако правилно изиграеш картите си.

ВОДОЛЕЙ

зодия водолей

Каква е твоята страст? Конкретна кауза или организация, в която участваш? Твоят партньор ли е? Работата? Твоят социален кръг? Меркурий в Риби активира зоната на ценностите на твоята диаграма, като ти позволява да имаш по-сложно разбиране за морала, идеалите и чувството си за собствена стойност. Известен си като интелектуален и обективен знак, но сега е моментът да бъдеш субективен и емоционален за промяна. Открийте кой и какво те кара да чувстваш дълбоко и поработи върху подобряването на връзката си с този човек.

РИБИ

зодия Риби

Сега, когато Меркурий е в твоя знак, ти е много по-лесно да общуваш с другите и да се почувстваш разбран от тях. Ако имаш нещо да кажеш, кажи го! Ако се чувстваш по някакъв определен начин, кажи го на глас! Въпреки че ретроградният Меркурий ще бъде частично в твоя знак, това е отличен момент за теб да изразиш своите мисли и чувства и да бъдеш разбран. Можеш да започнеш важни разговори и да осъществиш значителни връзки – хората се влияят повече от твоето мнение и предложения в момента, така че се възползвай от този период.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft