Миналото на Софи Маринова е било по-страшно от това на много днешни деца

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Миналото на Софи Маринова е било по-страшно от това на много днешни деца
21278
Миналото на Софи Маринова е било по-страшно от това на много днешни деца

Софи Маринова е тънела в мизерия като малка. Гласовитата ромка беше една от участничките в шестия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Поп фолк дивата е кръстена на столицата, където е родена.

Но детството й преминава в Етрополе. Семейството й е голямо, тя има още четири деца. Родителите й трудно се справяли с пет гърла и затова щом поотраснали ги изпратили в пансион. Там тя и братята й съжителствали с турци и власи.

Всяка седмица, в неделя, Софи Маринова заминавала за село Брусен, където бил пансиона и се прибирала в родния си дом в петък.

В пансионът организирали културни вечери, прожектирали и филми. Билетчето струвало 30 стотинки, но бъдещата поп фолк дива не разполагала и с тази сума. Затова й се налагало от малка да се учи да си изкарва сама парите. Кино се прожектирало във вторник. Затова тогава тя обикаляла из къщите на баби и дядовци, като ги молела да им прекопае градинките.

Те й се отплащали като й давали крушки, ябълки и други плодове, както и нещо за хапване, а някои й давали и стотинки.

Така гласовитката успявала да събере достатъчно стотинки, за да гледа кино. С днешна дата певицата си спомня за онова време с горчилка. Радва се на добър стандарт на живот, благодарение на хонорарите, които получава от участията си.

Софи Маринова има афинитет към лъскавият живот и обича да се глези със скъпи коли, тузарски почивки и модни дрешки, пише ВИП.бг

Дай твоята оценка:
4 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft